Simona Sensual, hărțuită din cauza numelui rusesc! “Am primit foarte multe amenințări”

Dacă până acum ceva timp se mândrea cu originile rusești, de când a început războiul în Ucraina, Simona Sensual a avut parte de mai multe momente neplăcute din cauza numelui.

16 mart. 2022, 17:48
Simona Sensual, hărțuită din cauza numelui rusesc! “Am primit foarte multe amenințări”

În emisiunea “Teo Show”, bruneta, pe numele ei real: Simona Suhoi, a făcut mărturisiri uluitoare. Vedeta a povestit că, în ultima vreme, a început să primească mesaje de amenințare din cauza numelui de origine rusească pe care-l poartă.

Simona Sensual, hărțuită din cauza numelui rusesc!

CITEȘTE ȘI: Simona Sensual, în război cu Cătălin Măruţă: „Nu mai accept nicio jignire, prea multe calomnii”
“În perioada asta, prefer să-mi spună Suhoi. Chiar dacă am primit foarte multe mesaje cu amenințări și glume în legătură cu numele. Sunt create diverse tabere. Faptul că familia mea nu este descendentă din Rusia. Eu nu sunt 100% româncă. Ce contează acum e să fim oameni buni. Eu nu sunt de nicio parte. Am o afinitate și milostiveniei pentru ruși, dar și pentru ucraineni”

, a declarat Simona Suhoi, la „Teo Show”.

Îşi doreşte să devină mamă

CITEȘTE ȘI: Simona Sensual, probleme uriaşe din cauza tulpinii Delta. Ce a păţit fosta bombă sexy din cauza Covid-19

Simona Sensual îşi doreşte să devină mamă, să aibă un copil cu partenerul ei de viață. Bărbatul nu a vrut însă să apară în lumina reflectoarelor, drept urmare vedeta a păstrat discreție în privința vieții sale intime.

„Ne gândim la un copil. Asta este pe lista priorităților din 2022. Eu am încercat, am făcut niște tratamente, am avut niște probleme de sănătate, dar îmi doresc copil. Mi-am dorit dintotdeauna, iubesc copiii. Eu sunt optimistă. M-am îngrășat și m-am chinuit să slăbesc. Acum sunt în perioada în care las totul în voia lui Dumnezeu. Eu nu sunt de concepție că doar când îti e greu trebuie să apelezi la el, ci și atunci când ți-e bine. Știi cum e, azi mâine iubitul e, soțul e, copii, dacă ai, se căsătoresc, se duc la casa lor, nu mai zic de prieteni, azi sunt, mâine nu mai sunt, dar Dumnezeu e tot timpul cu noi, pe parcursul vieții până în neființă”, a povestit Simona Sensual, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.