Simona Sensual, în război cu Cătălin Măruţă: „Nu mai accept nicio jignire, prea multe calomnii”

Simona Sensual este în război cu Cătălin Măruţă, după ce prezentatorul TV şi invitaţii săi, Cornel Palade şi Cristi Mitrea, au făcut ironii la adresa ei. Bruneta l-a reclamat pe Cătălin Mărtuța la CNA, pe motiv că i-a fost afectată imaginea. 

23 nov. 2021, 15:51
Simona Sensual, în război cu Cătălin Măruţă: „Nu mai accept nicio jignire, prea multe calomnii”
Simona Sensual, în război cu Cătălin Măruţă

Simona Sensual, în război cu Cătălin Măruţă. În cadrul emisiunii „La Măruţă”, Cornel Palade a fost provocat să numească personaje din showbiz care, în opinia lui, nu ar trebui să apară pe micul ecran. Pe lângă Bianca Drăguşanu şi Danieal Crudu, actorul a numit-o şi pe Simona Sensual, de aici începând ironiile la adresa ei, lucru care a ofuscat-o foarte mult.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Cătălin Măruță. Blondina e gata de război: „E un om pervers și viclean. Te încolțește doar ca să facă rating”

Simona Sensual, în război cu Cătălin Măruţă

Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Acum 10 ani am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile, și până la urmă am renunțat eu.

Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci. Eu consider că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine.

Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele. S-a întâmplat în emisiune, în direct. Invitații au comentat iar el a instigat, în loc să medieze. Sper că CNA să ia măsuri.

Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat.

Da, am intrat prin skype la o emisiune recentă și am reușit să-l enervez pentru că i-am adus aminte de momentul când ne-am bătut în emisiune, acum 12 ani. Mă ataca pentru că nu cântam bine melodiile compuse de 3rei Sud Est. Și atunci m-am enervat și i-am dat cu microfonul în cap.

I-am adus aminte de momentul ăla și s-a văzut că nu i-a convenit, apoi a închis legătura. Și cum a prins momentul s-a răzbunat. Eu cred că el i-a pus pe invitați să vorbească urât, ce treeabă să aibă Cornel Palade cu mine? Așa sunt scenariile la el în emisiune”, a dezvăluit Simona Sensual, potrivit Wowbiz.ro.