Simona Sensual îşi doreşte să devină mamă: „Am făcut niște tratamente, am avut niște probleme de sănătate”

Simona Sensual îşi doreşte să devină mamă. În vârstă de 38 de ani, vedeta are o relaţie stabilă, iar pentru anul 2022 are o singură dorinţă, să rămână însărcinată. Vedeta a mărturisit că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și împlini acest vis.

14 dec. 2021, 18:56
Simona Sensual îşi doreşte să devină mamă: „Am făcut niște tratamente, am avut niște probleme de sănătate”
Simona Sensual îşi doreşte să devină mamă

Simona Sensual îşi doreşte să devină mamă, să aibă un copil cu partenerul ei de viață. Bărbatul nu a vrut însă să apară în lumina reflectoarelor, drept urmare vedeta a păstrat discreție în privința vieții sale intime.

Citeşte şi: Simona Sensual, probleme uriaşe din cauza tulpinii Delta. Ce a păţit fosta bombă sexy din cauza Covid-19

Simona Sensual îşi doreşte să devină mamă

Ne gândim la un copil. Asta este pe lista priorităților din 2022. Eu am încercat, am făcut niște tratamente, am avut niște probleme de sănătate, dar îmi doresc copil. Mi-am dorit dintotdeauna, iubesc copiii. Eu sunt optimistă.

M-am îngrășat și m-am chinuit să slăbesc. Acum sunt în perioada în care las totul în voia lui Dumnezeu. Eu nu sunt de concepție că doar când ti-e greu trebuie să apelezi la el, ci și atunci când ți-e bine.

Știi cum e, azi mâine iubitul e, soțul e, copii, dacă ai, se căsătoresc, se duc la casa lor, nu mai zic de prieteni, azi sunt, mâine nu mai sunt, dar Dumnezeu e tot timpul cu noi, pe parcursul vieții până în neființă”, a povestit Simona Sensual, la Antena Stars.

Simona Sensual, în război cu Cătălin Măruţă

Simona Sensual este în război cu Cătălin Măruţă, după ce prezentatorul TV şi invitaţii săi, Cornel Palade şi Cristi Mitrea, au făcut ironii la adresa ei. Bruneta l-a reclamat pe Cătălin Mărtuța la CNA, pe motiv că i-a fost afectată imaginea.

Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Acum 10 ani am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile, și până la urmă am renunțat eu.

Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci. Eu consider că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine.

Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele. S-a întâmplat în emisiune, în direct. Invitații au comentat iar el a instigat, în loc să medieze. Sper că CNA să ia măsuri.

Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat.

Da, am intrat prin skype la o emisiune recentă și am reușit să-l enervez pentru că i-am adus aminte de momentul când ne-am bătut în emisiune, acum 12 ani. Mă ataca pentru că nu cântam bine melodiile compuse de 3rei Sud Est. Și atunci m-am enervat și i-am dat cu microfonul în cap.

I-am adus aminte de momentul ăla și s-a văzut că nu i-a convenit, apoi a închis legătura. Și cum a prins momentul s-a răzbunat. Eu cred că el i-a pus pe invitați să vorbească urât, ce treeabă să aibă Cornel Palade cu mine? Așa sunt scenariile la el în emisiune”, a dezvăluit Simona Sensual.