Simona Traşcă a primit mesaje şocante. „Într-o oră nu mai eşti în viaţă, jur!” FOTO

Simona Trașcă este terorizată de mai mulţi ani de un bărbat. În ciuda apelurilor şi plângerilor depuse la Poliție, situaţia nu s-a rezolvat.

28 iul. 2021, 13:56
Simona Traşcă a primit mesaje şocante. „Într-o oră nu mai eşti în viaţă, jur!” FOTO

Simona Traşcă a primit mesaje şocante. Vedeta a primit mesaje de la cel care și-o dorește, zice el, de iubită. Acesta a aflat unde stă, iar când este refuzat amenință cu moartea.

Simona Traşcă a primit mesaje şocante

Simona Trașcă a fost apelată acum o zi de bărbatul respectiv. „Ce faci? Ești bine? Îmi lipsești mult, vreau să te ating, să te pup!”, este începutul discuției pe care o lansează acesta, care apoi începe să-i reproșeze vedetei faptul că l-a reclamat: „Am fost chemat la Poliție pentru declarații. Oprește-te, eu nu-ți fac nimic rău și știi că eu te iubesc tare!”. „Ești acasă, pisica mea? Poftă bună la sushi, vin si eu. Deschide la 4, nu? Facem dragoste, îți dau acum un miliard cash, vorbesc serios!”, a mai scris bărbatul. „Du-te dracului de psihopat, obsedat ce ești! Gunoi împuțit, ai și aflat etajul unde stau? Lucrurile nu rămân așa! Niciodată nu mă vei atinge, scârbosule!”, a răspuns Simona Traşcă. „Și etajul, și ușa: 50. Mă mut și eu în loc cu tine!”!, a continuat hărţuitorul, chiar și amenințat cu pușcăria: „Prea tare te bazezi pe chestia cu pușcărie. Crezi că atunci vei avea liniște? Never! Iar eu, dacă vreau, o să mă bucur de tine!”.

Simona Traşcă, sechestrată şi bătută de fostul soţ: „Era diplomat, avea o firmă. Era un bărbat foarte frumos şi elegant”

„Dacă eu ajung la pușcărie, tu, într-o oră, nu mai ești în viață! Merită? O să murim amândoi, jur. Tu prima, apoi eu, că pușcărie nu fac. Și fac și dragoste cu tine, înainte. Dacă așa vrei să duci tu lucrurile la extrem… M-am săturat. Tu ai continuat cu Poliția și cu astea. Dacă trebuie să ne distrugem viețile… nu mai pot, efectiv”, a fost mesasjul şocant trimis de bărbat. „O să fii luată noaptea de băieți, într-o mașină, nici nu vei ști când și de cine. Vei fi adusă la mine, iar mai departe, asta ne e soarta. Tu alegi. Eu nu am vrut decât să fie bine”, i-a mai transmis acesta.

„Acum două săptămâni, am sunat la 112, am solicitat ajutorul Poliției, şi de faţă cu poliţiştii, în faţa blocului la mine, m-a ameninţat cu moartea şi a zis „Da, am zis că o omor şi îmi asum!”. Am mai chemat un echipaj de poliţie, ne-au dus la secţie, ne-au ţinut ore întregi la declaraţii, iar la sfârşit… nimic! El a plecat frumuşel acasă. Din cauza asta face aşa pentru că a văzut că nu păţeşte nimic. Dacă în faţa poliţiştilor mi-a zis că mă omoară şi nu a păţit nimic… a prins tupeu şi mai mare”, a declarat Simona Traşcă pentru Cancan.