Simona Traşcă, sechestrată şi bătută de fostul soţ: „Era diplomat, avea o firmă. Era un bărbat foarte frumos şi elegant”

Simona Traşcă, sechestrată şi bătută de fostul soţ. Puţini ştiu că blondina a fost căsătorită cu un diplomat libanez, încă de la o vârstă foarte fragedă. Deși avea doar 16 ani, Simona s-a îndrăgostit lulea şi a ales să îl urmeze în ţara lui, însă cu un lucru nu a fost de acord.

15 apr. 2021, 10:06
Simona Traşcă, sechestrată şi bătută de fostul soţ: „Era diplomat, avea o firmă. Era un bărbat foarte frumos şi elegant”

Simona Traşcă

, sechestrată şi bătută de fostul soţ. La ani buni de la divorț, vedeta a vorbit cu lux de amănunte despre chinul la care a fost supusă de fostul soț. La început, blondina a dus o viață de lux alături de bărbatul cu care credea ca își va petrece restul vieții şi cu care are şi un băiat, însă sfârşitul nu a fost unul fericit.

Fosta asistentă a mărturisit că după ce a refuzat să se convertească la religia fostului soț, acesta ar fi supus-o timp de un an de zile la bătăi crunte, în timp ce o sechestrase. Când s-a decis să îi ceară divorțul, libanezul i-a furat copilul ca să o pedepsească.

Citeşte şi: Simona Traşcă, la un pas să moară: „Am rămas fără aer. Eram doar eu cu pisica în casă”

Simona Traşcă, sechestrată şi bătută de fostul soţ

M-am îndrăgostit de el la 16 ani. A fost dragoste la prima vedere, simțeam ceva frumos, era dragoste. Pentru el am fugit de acasă, mi-a zis că mă ia de nevastă, mi-a chemat părinții, m-a cerut și aia a fost. Fostul meu soț era diplomat, avea o firmă, era un bărbat foarte frumos, foarte puternic, foarte elegant”, a spus Simona Trașcă.

În ultimul an de căsătorie și-a dorit să trec la religia lui, la musulmani, iar eu n-am acceptat, deși făceam tot ce zicea el, mă îmbrăcam ca la ei, totul era ca la carte. Din copilărie l-am iubit și-l iubesc foarte mult pe Dumnezeu. Respect toate religile, doar o iubesc pe a mea.

Asta a fost motivul pentru care am renunțat și am băgat divorț de bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, tatăl copilului meu. Nu pot să spun ce-mi făcea și cum se comporta cu mine, dar a fost un an foarte greu din viața mea. Am divorțat de un diplomat, alături de care aveam o casă imensă, piscină, saună, doamne pentru curățenie, șofer și am ajuns la mama acasă.

Am fost nevoită să dorm pe saltea până să mă pun pe picioare. Am încercat să divorțez o dată, mi-a furat copilul, am stat nouă luni, fără el, dar a făcut Dumnezeu o minune foarte mare și mi l-am recuperat când nimeni nu mai credea asta”, a declarat fosta asistentă TV la Antena Stars.