Simona Traşcă, DEZVĂLUIRI incendiare despre PRIMA noapte de AMOR cu NOUL său IUBIT

Simona Traşcă este o iubăreaţă convinsă. Orice i s-ar întâmpla din cauza foştilor iubiţi sau a actualilor parteneri, vedeta nu renunţă la dorinţa de a-şi găsi alesul într-o bună zi. Dându-l uitării pe fostul iubit şi trăind o adevărată poveste de dragoste cu actualul, Simona Traşcă a uitat de normele de conduită şi în cadrul unui eveniment monden a povestit în gura mare prima sa noapte de amor cu noul iubit.

20 feb. 2015, 09:03

Simona Traşcă este în culmea fericirii de când şi-a întâlnit noul iubit, un libanez pe nume Peter. Participând la un eveniment monden, Simona Traşcă a dorit să audă şi lumea că toate experienţele sale se bazează pe sentimente şi nu pe alte lucruri aşa cum s-a vehiculat în ultima perioadă în presă. Pentru că secretele lumii mondene ies repede la iveală, Simona Traşcă a fost dată în vileag presei chiar de o bună prietenă.

Aceasta le-a povestit celor de la SpyNews cum a decurs prima noapte de amor dintre Simona Traşcă şi libanezul Peter, dezvăluiri ce depăşeşc orice fantezie.

Simona Traşcă, primele declaraţii în Dosarul de Proxenetism: „Ne-am distrat, ne-am îmbătat…”

„Au făcut-o de Ziua îndrăgostiților! Simona a băut, dar înainte i-a spus clar libanezului: „Dacă spun nu sau dacă îți cer să te oprești, să nu mă crezi! Dă-i înainte până-mi place… Că îmi place”. Jur! Așa i-a spus! E dusă, nu am mai văzut-o așa.

Au băut puțin, ea s-a afumat, iar apoi au sărit în pat. A muncit-o mult, dar mi-a zis că merită din plin. La început s-a împotrivit, dar el a ascultat ce i-a spus înainte de a ieși în oraș și a fost mai ferm cu ea. De atunci, s-au văzut zi de zi până a plecat el din țară. Și zâmbește tot timpul, a făcut-o să uite de toți de dinainte. I-a făcut de toate, a înnebunit-o, mi-a spus că și acum când se gândește la el o apucă pandaliile. Au trecut prin toată Kama Sutra, a terminat-o de a zăpăcit-o, a povestit o apropiată a Simonei Traşcă.

Citeşte şi  Pamela de România, dezvăluiri INDECENTE despre relaţiile cu foştii IUBIŢI