Simona Trașcă este bântuită de fostul soț! Vedeta are vise cutremurătoare despre acesta „Vrea să mă ia după el”

Simona Trașcă a dezvăluit că a avut momente în care a simțit nevoia să cheme ambulanța și că îi este frică să rămână singură în casă. Cum îi apare în vis fostul soț?

28 mart. 2023, 16:47
Simona Trașcă este bântuită de fostul soț! Vedeta are vise cutremurătoare despre acesta „Vrea să mă ia după el”

Simona Trașcă a dezvăluit ce experiențe cutremurătoare a avut. Aceasta și-a visat în repetate rânduri fostul soț decedat. Au trecut mai mult de 11 ani de la moartea diplomatului libanez, însă vedeta din showbiz-ul românesc nu a reușit încă să treacă peste acest episod. Aceasta a declarat pentru Antena Stars că a început să aibă atacuri de panică farte mari și că de multe ori a simțit nevoia să se închidă în casă din cauza acestor vise. Fostul soț îi apare noaptea în vis și o cheamă la el, iar Simona a povestit că încearcă să găsească semnificația acestor vise, pentru că îi generează deja atacuri de panică.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express. Bordea și Cortea i-au dat de gol

„Aș vrea să înțeleg aceste vise, dar nu pot să le înțeleg. Îl visez pe fostul meu soț, care este mort și de fiecare dată în visul meu îl iubesc foarte mult și îi spunea este iubirea vieții mele și de fiecare dată vreau să mă duc după el. El mă cheamă și eu mă duc după el.”, a spus vedeta din showbiz-ul românesc.

Simona Trașcă e cuprinsă de teamă

Simona Trașcă a mai explicat că în visul ei îl iubește foarte mult pe fostul soț și că acesta o cheamă spre el, spunându-i că este iubirea vieții lui, iar ea merge la el. De fiecare dată Simona se trezește speriată, însă încearcă să își explice care este motivul pentru care visează acest lucru sau care este semnificația care se ascunde în spatele acestui vis. Aceasta a mărturisit că cel mai probabil acest vis apare deoarece nu acceptă că fostul soț a murit și că se gândește că poate acesta vrea să o ia cu el, deoarece au fost căsătoriți în fața lui Dumnezeu și religios.

„Mă trezesc și mă sperii foarte tare pentru că eu nu știu ce înseamnă asta. Subconștientul meu nu acceptă că el a murit, nu știu exact de ce am visele astea. Mă gândesc că poate vrea să mă ia după el, pentru că am fost căsătoriți în fața lui Dumnezeu, am fost căsătoriți și religios, este bărbatul meu.”, a mai adăugat Simona Trașcă

Simona Trașcă a dezvăluit că a avut momente în care a simțit nevoia să cheme ambulanța și că îi este frică să rămână singură în casă. Cu toate acestea, vedeta a declarat că încearcă să înfrunte această situație.

Citește și: Gabriela Cristea rupe tăcerea despre divorţul dintre Deea şi Dinu Maxer. „M-am întâlnit deseori cu ei, au venit şi la noi acasă”