Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express. Bordea și Cortea i-au dat de gol

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express. Cei doi au avut curajul să plece împreună într-o experiență inedită și a avut emoții, deoarece nu erau de foarte mult timp împreună.

28 mart. 2023, 15:13
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express. Bordea și Cortea i-au dat de gol
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express. Cei doi au format una dintre cele mai savuroase echipe de la America Express și au demonstrat că sunt uniți, în ciuda certurilor firești care apăreau în timpul probelor.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit

Dezvăluirea a fost făcută chiar de câștigătorii America Express, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Imediat după revenirea în țară, juratul de la Chefi la cuțite și partenera sa au decis să stea o perioadă despărțiți, având în vedere că timp de câteva luni erau de nedezlipit.

După ce s-a terminat, l-am sunat (n.r.: pe Bordea) să îl întreb: tu cum ești? După ce am stat atâta timp împreună, voiam să știu dacă e bine, e ok”, a dezvăluit Nelu Cortea în podcastul lui Mihai Morar.

La fel ca mulți dintre concurenți, Scărlătescu și iubita lui au trecut printr-un test destul de greu, pe care l-au trecut cu brio. Cu toate astea, când au ajuns acasă, au decis să nu își vorbească o săptămână. „Scărlătescu și Doina spuneau că ei au plecat fiecare, unul la munte, unul la mare. N-au mai vorbit o săptămână, să se relaxeze”, a continuat acesta.

Citește și: Câte kilograme a slăbit, de fapt, Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru l-a dat de gol!

Cătălin Scărlătescu s-a sărutat cu o columbiancă în America Express

America Express a însemnat pentru cocurenți o serie de probe de foc, iar ultima ediție nu a fost mai prejos. Aceștia au fost încărcați cu emoții și adrenalină, mai ales că acum aceștia se aflau în cursa pentru marele premiu. Cele trei echipe care au rămas în competiție s-au luptat până în ultima clipă pentru a-și asigura un loc în finală. Probele la care au fost supuși nu au fost deloc ușoare. Cătălin Scărlăteascu s-a sărutat cu o localnică, iar Doina Teodoru i-a surprins în fapt.

Una dintre probele, din această ediție, pe care concurenții au trebuit să le îndeplinească a presupus să convingă localnicii să îi sărute și să imortalizeze momentul. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu au stat nicio secundă pe gânduri și s-au conformat fără probleme.

Concurenții au fost nevoiți să testeze dacă supa primită de la Irina Fodor are propietăți afrodisiace, așadar au trebuit să convingă locanlicii să le ofere un sărut, iar coechipierul să imortalizeze momntul într-o fotografie. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au conformat probei și au dus-o la capăt în timp record. Juratul de „Chefi la cuțite’ s-a sărutat cu o localnică, iar actrița a imortalizat momentul.

Ea a zis din start da. (…) M-am pupat și eu prima dată în viața mea cu o columbiancă și tu (n.r. iubita lui) cu un columbian’, a mărturisit Cătălin Scărlătescu la America Express.

Și Doina Tedoru a trebui să îndeplinească această probă. Aceasta s-a apropiat de partenerul localnicei sărutate de Cătălin Scărlătescu și a dus misiunea la capăt. Ulterior, concurenta a mărturisit că a fost una dintre cele mai ușoare probe la care au fost supuși în competiția America Express.