Simona Traşcă, la un pas să moară: „Am rămas fără aer. Eram doar eu cu pisica în casă”

Simona Traşcă a fost la un pas să moară după ultima intervenţie estetică pe care şi-a făcut-o nivelul bărbiei. După ce a plecat din cabinetul medicului, s-a dus acasă unde a luat câteva somnifere pentru a se odihni.

23 feb. 2021, 20:05
Simona Traşcă, la un pas să moară: „Am rămas fără aer. Eram doar eu cu pisica în casă”

Simona Traşcă, la un pas să moară. ”Mi-am făcut lipoaspirație la bărbia dublă. Trebuie să se lipească aici (n.r. sub bărbie) și am văzut astăzi când mi-a schimbat pansamentele că arăt ok. Am fugit și din spital. Păi ce să caut acolo? Mi-a zis să stau până mă dezmeticesc, dar eu mă simțeam bine și am plecat. Da, am plecat cu mașina. Am ajuns bine acasă, mi-am luat niște somnifere, am dormit. Mă enervau fetele de la clinică, pentru că de fiecare dată când aveam eu liber, domnul doctor era full, așa că m-am trezit ieri dimineață și gata”, spunea vedeta la momentul intervenţiei.

Citeşte şi: ŞOCANT! Ce s-a întâmplat între Simona Traşcă şi Loredana Chivu după câteva pahare. I-a dat un cap în gură, de faţă cu toată lumea!

Simona Traşcă, la un pas să moară

După ce s-a vindecat, Simona Trașcă a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, din cauza bandajului. Potrivit spuselor sale, ca locul intervenției să se vindece mai repede și-a strâns foarte tare proteza, în timp ce se uita la un film, iar între timp a adormit. Când s-a trezit, a simţit că se sufocă.

Mi-am strâns foarte tare proteza și am rămas fără aer. Mă uitam la un film și am adormit. M-am trezit și mă durea foarte tare capul, ni-am desfăcut asta imediat(…) Puteam să mor. Eram doar eu cu pisica în casă”, a dezvăluit Simona Trașcă la Antena Stars.

Simona Traşcă, mamă din nou

Simona Trașcă a dezvăluit pe rețele sociale că își dorește încă un copil. „După ce m-am rugat la Dumnezeu doar vreo 14 ani să fac și eu gemeni, acum nu îmi mai doresc copii”, spunea în urmă cu ceva timp Simona. Cu toate acestea, planurile vedetei s-au schimbat, dovadă în acest sens fiind postările de pe rețele sociale.

Citeşte şi: Loredana Chivu era să moară. Familia a sunat la 112: „Eram inconştientă”

Vedeta pare că își dorește un bărbat care să o facă mamă din nou. Recent, pe pagina sa de Instagram, blonda a postat o fotografie cu o fetiță blondă, extrem de frumoasă, spunând fanilor ei că exact așa va arăta fata ei, viitorul copil.