Simonei Halep i s-a propus să-şi schimbe rezidenţa din România. Răspunsul campioanei, dezvăluit de Darren Cahill

Darren Cahill a oferit un amplu interviu pentru Digisport , iar antrenorul australian a precizat printre altele că i-a sugerat Simonei Halep să-și schimbe rezidența pentru a plăti taxe și impozite mai mici.

22 mai 2020, 07:31
Simonei Halep i s-a propus să-şi schimbe rezidenţa din România. Răspunsul campioanei, dezvăluit de Darren Cahill

Acum ceva timp i-am spus să-și schimbe rezidența, în Monte Carlo de exemplu, pentru a plăti cât mai puțin. Mi-a aruncat o privire tăioasa și mi-a zis: Nici gand sa fac asta„, a dezvăluit Darren Cahill în interviul acordat jurnalistului Gabriel Morariu. Sugestia antrenorului australian a venit în contextul în care mai mulţi tenismani de top, precum Novak Djokovic sau Grigor Dimitrov au făcut deja acest lucru.

Darren Cahill a mai vorbit despre un aspect important din jocul Simonei. Fostul lider WTA alege inexplicabil să se grăbească atunci când conduce, în dorința de a termina cât mai repede partida. De multe ori, această tactică le readuce pe adversare în meci. „Se grăbeste, alege să trimită decisiv. Asta încerc să lucrez cu ea, îi spun să nu se grăbească. Devine frustatrată de cele întâmplate. E o perioadă dificilă când, de exemplu, conduce cu 6-2, 2-0. Acum e ceva mai bine, a progresat mult în ultimii ani„, a mai spus Darren Cahill.

Citeşte şi Daren Cahill: „Simona nu este de acord mereu cu ce spun”

Alături de Darren Cahill, Simona Halep a câștigat titluri importante în circuitul WTA, dar cel de referință rămâne în continuare cel cucerit la Roland Garros în 2018. De asemenea, Halep a ajuns pe locul întâi în ierarhia mondială.

În plus, Cahill a avut rolul său (chiar dacă mai mic) în titlul de la Wimbledon, acolo unde a ajutat-o cu diverse sfaturi pe Simona în drumul spre cucerirea trofeului (pe iarba londoneză, Halep a fost pregătită full-time de Daniel Dobre).


loading...