Simptome controversate la pacienţii infectaţi cu COVID: Un bolnav a sughiţat o săptămână, 24 din 24 de ore. Nu se putea linişti

Se pare că virusul SARS-COV-2 vine cu simptome din cele mai stranii. Un bolnav de 65 de ani, care a fost infectat cu COVID-19,d-a confruntat cu sughiţ timp de o săptămână, 24 din 24 de ore, după ce a fost externat din spital.

12 ian. 2021, 09:07
Simptome controversate la pacienţii infectaţi cu COVID: Un bolnav a sughiţat o săptămână, 24 din 24 de ore. Nu se putea linişti

Simptome controversate la pacienţii infectaţi cu COVID. Omul a primit medicamente de la medicul de familie, însă fără efect. Cazul bărbatului din Galaţi a ajuns în atenţia medicului Marcela Dragomir, specialist în terapia cu ozon.

Simptome controversate la pacienţii infectaţi cu COVID. Cu ce s-a confruntat un pacient după ce a fost externat din spital

„Am avut un pacient, un bărbat de 65 de ani, care fusese internat cu COVID în spital. După ce a fost externat a sughiţat timp o săptămână de la ieşirea din spital, prin iritarea nervului frenic, care stimulează şi plămânul, şi pleura şi muşchiul diafrag.

A luat tratament recomandat de medicul de familie, a mers şi la un medic internist care i-a mai adăugat ceva la tratament, degeaba. Sughiţa zi şi noapte, 24 din 24 de ore, nu se putea linişti. A venit cu soţia la mine la cabinet şi după prima şedinţă de ozon, la patru ore după terapia cu ozon nu a mai sughiţat”, a declarat Dr. Marcela Dragomir, specialist în medicină de urgenţă şi în terapia cu ozon.

Simptomele cu care se confruntă cel mai frecvent cei care au fost afectaţi de COVID sunt: oboseala accentuată, durerile musculare, lipsa poftei de mâncare, ameţelile, lipsa de aer, tulburările de ritm cardiac, insomnia, atacurile de panică, dar şi lipsa de concentrare.

„Am pacienţi care au venit cu o oboseală sfâşietoare, în sensul că le era greu să se ducă până la toaletă, să mănânce sau să-şi facă treburile zilnice. Din cauza lipsei de oxigen din timpul infecţiei, apar dureri musculare, dureri articulare şi dureri de oase. Pot apărea şi afecţiuni cardivasculare. S-a dovedit că acest virus dă tromboze, formează cheaguri, apar probleme de circulaţie”, spune Dr. Dragomir, potrivit Adevărul.

Citeşte şi: Medicul Mihai Craiu, despre efectele adverse ale vaccinului anti-Covid: „Pot apărea după a doua doză”. Care sunt cele mai comune simptome