Simptome de cancer pe care bărbaţii le ignoră. Dar tu?

Când e în pericol, corpul fiecăruia dintre noi, transmite nişte mesaje, nişte semnale de alarmă care să te facă să mergi să-ţi vezi de sănătate. Şi daca te-ai duce imediat ce simptome apar, viaţa ta ar putea fi salvată? Cum cancerul face ravagii în întreaga lume, ar fi bine să nu ignori aceste simptome. Cancerul are şanse de vindecare când este descoperit de timpuriu. O durere cronică, de exemplu, poate fi un simptom care să te alerteze cu privire la cancer. E adevărat, poate să nu fie nimic grav, dar n-ar fi mai bine să afli din timp, decât prea tarziu?

RomaniaTV.net
05 aug. 2016, 07:50
Simptome de cancer pe care bărbaţii le ignoră. Dar tu?

Durerea persistenta in oricare parte a corpului poate fi un semnal de cancer

Multi oameni se plang de dureri, indiferent de varsta pe care o au. Insa, durerea, oricat de vaga ar fi, poate fi un semnal de alarma. De cele mai multe ori poate fi o simpla durere insa, daca persista mai multa vreme, in acelasi loc, e cazul sa consultati un medic.

Citeşte şi  5 alimente care previn cancerul de sân

Modificarile testiculelor sau a scrotului pot fi cancerigene

Asa cum femeile trebuie sa-si controleze singure sanii, orice barbat trebuie sa se controleze singur lunar pentru a obeserva daca nu apar modificari in marimrea testiculelor (se maresc sau se micsoreaza). De asemenea nu trebuie ignorate semne precum umflaturi ale scrotului, noduli sau o senzatie de greutate in scrot.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO