Sindicaliştii din Sănătate speră să obţină o rezolvare a revendicărilor în următoarele trei săptămâni

Sindicaliștii din sănătate speră să obțină o rezolvare a revendicărilor în următoarele trei săptămâni pentru că ulterior va începe campania electorală și este dificil de obținut cvorumul necesar votării legii, a declarat marți, președintele Sanitas, Leonard Bărăscu, la finalul discuțiilor din Comisia de Sănătate din Camera Deputaților.

11 oct. 2016, 10:58
Sindicaliştii din Sănătate speră să obţină o rezolvare a revendicărilor în următoarele trei săptămâni

„Avem speranța că vom rezolva în următoarele trei săptămâni, până începe campania electorală, ceea ce ne-am propus împreună cu Comisia de Sănătate. A trecut de Senat (proiectul legii care prin care vor fi transformate ordonanțele OUG 20 și 43 n.r.) este în Camera Deputaților, sperăm ca și celelalte comisii, de Muncă, de Buget și de Sănătate, să rezolve în următoarele trei săptămâni acest lucru”, a spus Leonard Bărăscu.

Acesta a explicat că aprobarea legii ar trebui să aibă loc până la sfârșitul acestei luni pentru că ulterior va începe campania electorală și este dificil de obținut cvorumul necesar votării acestei legi.

Peste 200 de sindicaliști, membri ai Federației Sanitas, au pichetat marți, între orele 11:00 și 13:00, sediul Parlamentului, aceasta fiind ultima acțiune de pichetare din ciclul denumit generic „O marți a Sanitas”.