Sindicaliştii TESA din Sănătate anunţă primul deces provocat de COVID în rândul angajaţilor

Sindicaliştii TESA din Sănătate anunţă, luni, primul deces provocat de coronavirus în rândul salariaţilor TESA. Este vorba despre o angajată de la Biroul Runos al Spitalului Judeţean Braşov. Alte şapte angajate au fost confirmate cu COVID, însă sunt asimptomatice. 

19 oct. 2020, 12:51
Sindicaliştii TESA din Sănătate anunţă primul deces provocat de COVID în rândul angajaţilor

„Vă anunţăm cu tristeţe că Uniunea TESA a înregistrat primul deces în rândul sindicaliştilor săi în lupta cu Covid 19. Este vorba de colega noastră Gabriela Iliescu din cadrul Biroului Runos de la Spitalul Judeţean Braşov care a plecat dintre noi la doar 49 de ani, răpusă de Covid 19. A lăsat în urmă o faţă de 18 ani, o familie îndurerată. Găbiţa era membu al Sindicatului TESA din SJU BRAŞOV, afiliat Uniunii TESA”, a anunţat, luni, Uniunea TESA din Sănătate pe pagina de Facebook.

În prezent întregul birou RUNOS de la SJU Braşov este în izolare. Şapte angajate au fost testate pozitiv cu Covid 19, însă sunt asimptomatice. Sindicaliştii TESA atrag atenţia că angajaţii din sector nu beneficiază de sporul de pandemie, situat între 55 şi 85%.

Citeşte şi Alertă de COVID-19 în sediul Guvernului. Secretarul general adj. al Guvernului Orban este infectat cu coronavirus


loading...