Sindicate, despre demiterile cerute de Carmen Dan. "Oamenii ar fi trebuit felicitaţi că nu am avut atentate. E cheie politică"

Publicat: Marţi, 09 Ianuarie 2018 17:03 // Actualizat: Marţi, 09 Ianuarie 2018 17:03 // Sursa: romaniatv.net

Reprezentanţii sindicatelor din poliţie au declarat că demiterile cerute de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, la nivelul conducerii IGPR trebuie citite în cheie politică, menţionând că aceştia ar trebui felicitaţi.

Foto: antena3.ro

"Nu pot face comentarii cu privire la declaraţiile doamnei ministru. Spun doar aşa: oamenii aceştia ar fi trebuit felicitaţi că nu am avut atentate, când am avut dosare grele, documentate. La momentul de faţă, noi nu avem jafuri armate cum sunt afară. Nu avem crime în care să nu fi fost identificaţi autorii, toate dosarele grele de crimă organizate au fost identificate. Nu, atunci li s-a părut ceva normal. Dacă e normal, atunci să luăm capul oamenilor şi vedem cum evoluează instituţia", a declarat Florin Vîlnei, preşedintele Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, informează MEDIAFAX.

Citeşte şi Primele declaraţii ale poliţistului acuzat de pedofilie, filmul atacului. Declaraţii halucinante ale lui Eugen Stan

"E cheie politică. Vedeţi declaraţia lui Dragnea de ieri şi pe asta de azi. E cheie politică. Restul sunt discuţii de presă, alte elemente care nu au legatură cu profesia de poliţist, decât cu jocuri politice şi atât. Eu nu pot spune daca Gavriş ar trebui sa dea un pas înapoi sau nu pentru că nu ştiu elemente de acolo. Ştiu doar că a fost un dosar penal în lucru. Dacă facem aşa la fiecare dosar cu an. Sigur că putem face o radiografie, că trebuie analizat dacă cineva a acoperit. Eu nu cred că a acoperit pentru că tot poliţia a depistat", a declarat Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC).

Ministrul Afacerilor Interne a anunţat, marţi, că a transmis premierului solicitarea de a îl demite pe şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu.

Citeşte şi Cine este Cătălin Ioniţă, propunerea ministrului Carmen Dan pentru şefia Poliţiei Române

Totodată, Carmen Dan a solicitat ca şefii de Servicii de la Omoruri şi Control Intern din cadrul Brigăzii Poliţiei Rutiere să facă un pas în spate, adică să demisioneze, după cazul în care un poliţist a fost depistat ca fiind pedofilul surprins de camerele de supraveghere în lift.

Carmen Dan a afirmat că este total nemulţumită de lipsa de asumare din sistem după cazul poliţistului identificat ca fiind autorul actelor de hărţuire sexuală asupra unor copii. De altfel, la audieri a reieşit că este posibil ca acesta să fi comis în mod repetat faptele, deşi dosarele au rămas până acum cu autor necunoscut.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 ian 21:37
Răspunde | Votează email 0 email
VARVARA FILOFTEIA IUSTINA
UNII ZIC CA VOR SA EVADEZE CA NU MAI SUPORTA SUFERINTA SI CAUTA SA SE CHINUIE SINGURI:SOLUTIA E SA NE ALINAM SUFERINTA FACAND LUCRURI MICI SI BUNE UNII PENTRU ALTII; NU INCURCANDU-NE SI RANINDU-NE RECIPROC: CUVINTELE NU LOVESC DACA SUNT ADEVARATE ;BAZATE PE FAPTE SI SPUSE CU BUN SIMT-CAND REALITATEA E PREA URATA NU AI CUM SA SPUI CA TOTUL E EXTRAORDINAR:
09 ian 21:32
Răspunde | Votează email 0 email
VARVARA FILOFTEIA IUSTINA
SISTEMUL PUBLIC DE SANATATE ARE NEVOIE DE BUN SIMT: UNII ZIC CA AU DREPTUL SA PROVOACE DURERI PRIN OCULTISM SI ALTE METODE NEORTODOXE PENTRU CA S-A ZIS DA;DA:UNII INTREABA PE CINE NIMERESC DACA AU FOST BATUTI SI-SI DESCARCA SUFERINTA ASUPRA ALTORA PROBABIL INTELEGAND CA ACESTIA POT SA O POARTE CA NICI IISUS NU PUTEA SA O POARTE CA EI NU O MAI POT DUCE:
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H