Sindicatul Europol a publicat video-ul cu Nicușor Dan care a traversat cu fetița în brațe printr-un loc nepermis. „Nu face ca Nicușor”

Nicușor Dan a fost surprins în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe. Mai mult decât atât, primarul general al Capitalei mai și vorbea la telefon.

07 iun. 2022, 23:04
Sindicatul Europol a publicat video-ul cu Nicușor Dan care a traversat cu fetița în brațe printr-un loc nepermis. „Nu face ca Nicușor”

Sindicatul Europol a publicat marți seară înregistrarea video care îl arată pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, în timp ce încalcă legea.

În imaginile postate de Sindicapul Europol, Nicușor Dan vorbește la telefon și își ține fetița de mână. La un moment dat, se oprește la marginea trotuarului, își ia fetița în brațe și traversează strada printre mașini. El este arătat și cum aleargă cu fata în brațe, posibil în momentul în care traversează cu ea înapoi.

„Dan trece strada întodeauna pe la trecerea de pietoni. Nicușor trece strada prin loc nepermis. Dan își protejează copilul. Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini. Dan își învață copilul să respecte regulile. Nicușor dă un exemplu prost copilului, învățându-l să încalce legea. Fii ca Dan, nu face ca Nicușor!”, a transmis Sindicatul Europol.

Scena cu Nicușor Dan în prim-plan a avut loc sâmbătă, în zona Orășelul Copiilor, Brâncoveanu – Sectorul 4, unde riscul producerii unor accidente este foarte ridicat, informează paparazzii de la Mediaflux. Totul, pentru ca fondatorul partidului USR să ajungă la un bancomat.

Cel mai probabil, Nicușor Dan a fost nevoit să se deplaseze la un bancomat după ce a ajuns la tarabele din Orășelul Copiilor și a constatat că majoritatea comercianților nu acceptă plata cu cardul, ci doar cash.

Înainte de a traversa șoseaua aglomerată, primarul Nicușor Dan și fiica în vârstă de șase ani s-au strecurat printr-un gard rupt.

Citește și Nicuşor Dan: Abuzurile în urbanismul din Bucureşti sunt săvârşite de prefect şi de ISC. Aceste instituţii încurajează primarii de sector să încalce o hotărâre judecătorească executorie

Citește și Taxe uriaşe pentru şoferii care circulă în Bucureşti cu maşini înmatriculate în alte judeţe. Nicuşor Dan dezminte