Sinead O’Connor, internată într-o clinică din cauza depresiei

După ce a avut o tentativă de suicid, cântăreaţa Sinead O'Connor a ajuns într-o clinică în care îşi va trata depresia.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 16:14
Sinead O’Connor, internată într-o clinică din cauza depresiei

În următoarele două săptămâni, Sinead O’Connor va primi îngrijiri de specialitate într-o clinică irlandeză în care a fost internată pentru a se trata de depresie.

Artista a dezvăluit recent că a vrut să se sinucidă la începutul anului, iar acum s-a hotărât să caute ajutor de specialitate. „Merg la spital, voi fi tratată contra depresiei. Nu mă simt bine deloc, însă ei mă vor pune repede pe picioare”, spune cântăreaţa într-un mesaj postat pe Twitter.

Săptămâna trecută, Sinead O’Connor a postat un mesaj disperat pe Twitter, în care solicita ajutorul oricui cunoştea un psihiatru care ar fi putut s-o consulte de urgenţă. „Nzu mă simt bine deloc şi mă aflu în mare pericol. Sunt bolnavă şi am nevoie disperată de medicamente”, scria artista irlandeză.

Sinnead O’Connor a trecut recent printr-un nou divorţ, după ce mariajul său cu Barry Herridge s-a încheiat la numai 18 zile de la nuntă. Anterior ea a fost căsătorită cu Steve Cooney (august 2010-aprilie 2011), cu producătorul muzical John Reynolds şi cu jurnalistul Nicholas Sommerlad. Sinead O’Connor are patru copii. Sinead O’Connor este cunoscută în special datorită piesei „Nothing Compares 2 U”, de pe albumul „I Do Not Want What I Haven’t Got”, lansat în 1990, şi tunosrii zero pe care a abordat-o, îmăreună cu o atitudine agresivă şi o garderobă androgină.