Singur acasă nu va mai fi la Pro TV! Bomba anului: ce post va difuza filmul care rupe audienţele de Sărbătorile de Iarnă

Şoc pe piaţa media din România! Pentru prima dată în peste 20 de ani, filmul "Home Alone" nu va mai fi difuzat de Pro TV, ci de Antena 1.

22 sept. 2021, 12:29
Singur acasă nu va mai fi la Pro TV! Bomba anului: ce post va difuza filmul care rupe audienţele de Sărbătorile de Iarnă

Singur acasă nu va mai fi la Pro TV! „Tradiţia Singur Acasă pe Pro TV a fost ruptă în premieră de când există datele de audienţă TV. Niciodată în ultimii 20 de ani, celebrul film cu Macaulay Culkin nu a fost dat de o altă staţie de televiziune, scrie Pagina de Media.

Singur acasă nu va mai fi la Pro TV!

Oficialii postului de televiziune Antena 1 au confirmat informaţia, fără a da alte detalii: anul acesta Singur Acasă – Home Alone se va vedea pe postul Intact.

Macaulay Culkin, actorul care a jucat rolul principal în „Singur Acasă”, avea doar 10 ani atunci când a apărut în primul film. Timpul a trecut și actorul arată de nerecunoscut acum, la cei 40 de ani ai săi. După ce a jucat în „Singur Acasă” și „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”, a devenit unul dintre cei mai de succes actori tineri. A ajuns să se situeze pe locul doi în două topuri realizate de VH1 (100 cei mai tari copii-artiști) și E! (50 cei mai tari copii-artiști).

Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la apariția primului film „Singur Acasă”

Chiar dacă a fost difuzat de zeci de ori, Singur Acasă a scos de fiecare dată audienţe care au plasat Pro TV pe prima poziţie în audienţe. Numai anul trecut, de exemplu, era urmărit, la nivel naţional, de peste 2,2 milioane de români în fiecare minut. Pe locul doi era, la distanţă de 600.000 de telespectatori, Antena 1 care dădea, în premieră, Gala „Te cunosc de undeva”.


loading...
Partenerii noștri