Singurul martor al accidentului face dezvăluiri-bombă. „L-am scos din maşină pe Mario Iorgulescu să nu ardă de viu!”

Singurul martor al accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu a făcut mărturisiri șocante. Bărbatul care la scos pe fiul şefului LPF din bolidul de lux avariat a povestit cum s-au petrecut lucrurile după impactul violent al celor două autovehicole.

10 sept. 2019, 07:11
Singurul martor al accidentului face dezvăluiri-bombă. „L-am scos din maşină pe Mario Iorgulescu să nu ardă de viu!”

Ssingurul martor al teribilului accident ce s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Şoșeaua Chitilei și în care a fost implicat Mario Iorgulescu, băiatul șefului de la LPF, a povestit în amănunt momentele șocante prin care a trecut după ce cele autoturisme s-au ciocnit violent.

Lovitură DE TEATRU în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PROCURORILOR

„Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis – Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!. A apucat să mai clipească o dată și… gata! . M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a mărturisit bărbatul pentru Cancan.

Mario Iorgulescu s-a ales cu DOSAR PENAL. Care sunt acuzaţiile pe care i le aduc POLIŢIŞTII

„Gino Iorgulescu cred că a ajuns la locul accidentului după 15-20 de minute. Era îmbrăcat într-un trening negru și a preferat să privească totul de la distanță. A fost extrem de reticent și atunci când l-au abordat polițiștii. Nu a vrut să se apropie”, a mai dezvăluit martorul accidentului.