Singurul oraş din lume locuit doar de femei. În ce condiţii pot intra bărbaţii

Oraşul bazilian Noiva do Cordeiro a fost creat de o femeie cu scopul de a fi populat doar de femei, bărbaţii având acces aici doar în anumite condiţii. Oraşul are propriile reguli, propriul sistem de organizare a muncii și a vieții.

13 ian. 2022, 18:33

Singurul oraş din lume locuit doar de femei a fost creat de Maria Senhorinha de Lima, la sfârșitul secolului al XIX-lea, după ce a fost evacuată din casă şi expulzată din oraşul în care locuia. Ea și următoarele cinci generații au fost chiar excomunicate din biserică de care aparțineau. Totul a pornit de la faptul că tânăra Maria şi-a înşelat soţul, cu care fusese forţată să se mărite.

Cum a luat naştere singurul oraş din lume locuit doar de femei

În 1891, pe dealurile Văii Belo, ea a creat un orăşel special pentru sexul frumos, un loc în care femeile găsesc sprijin și înțelegere.

La început, însă, femeile care mergeau să locuiască în acel oraşe erau considerate prostituate şi erau respinse de societate.

Astăzi, peste 600 de femei trăiesc și lucrează în Noiva do Cordeiro. Localnicele se simt ca într-o familie. Între ele nu există ură, invidie, se ajută unele pe celelalte şi sunt lipsite de griji, scrie news.tvs-24.com

În ce condiţii au acces bărbaţii în regatul femeilor

Şi deşi, poate, am fi tentaţi să credem că întreţin relaţii sexuale între ele, acest lucru nu este nici pe departe adevărat. Multe dintre ele au soţi şi copii, dar aceştia își pot vizita soțiile doar în weekend, la fel ca și fiii lor care au peste 18 ani.

Citeste si Bill Gates face anunțul anului! Se va întâmpla în 2022. Toată lumea aștepta vestea

Femeile se îndeletnicesc cu muncile agricole, gătesc, organizează saloane de înfrumusețare și prezentări de modă, organizează sărbători și târguri.

Nu sunt interesate de alţi bărbaţi decât de burlacii care sunt gata să accepte regulile femeilor și să se adapteze unui nou stil de viață. Şi nu puţini sunt aceia care le vizitează oraşul: unii din curiozitate, iar alții chiar speră să-și întâlnească sufletul-pereche în Noiva do Cordeiro.

Citeste si Nu e glumă, delfinii pot fi înarmaţi şi trimişi în luptă. Hamas a capturat un peşte echipat de Israel să-i atace comando-urile VIDEO