Bill Gates face anunțul anului! Se va întâmpla în 2022. Toată lumea aștepta vestea

Varianta omicron se răspândeşte în lume într-un ritm record, dar Bill Gates vede speranța de la orizont. Gates a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Twitter cu Devi Sridhar, specialist în sănătate publică globală la Universitatea din Edinburgh.

13 ian. 2022, 12:21
Bill Gates face anunțul anului! Se va întâmpla în 2022. Toată lumea aștepta vestea

Bill Gates susține că varianta Omicron a coronavirusului ar putea aduce imunitate de grup, iar în viitor infecția cu Covid-19 ar putea fi tratată ca orice altă gripă. Potrivit CNBC Bill Gates vede speranță la orizont, chiar dacă în prezent Omicron face ravagii la nivel planetar, răspândindu-se într-un ritm nemaivăzut.

Pe măsură ce valul actual se va diminua, țările se pot aștepta să înregistreze “mult mai puține cazuri” în 2022, a opinat Bill Gates. Odată ce se va întâmpla acest lucru, a continuat Gates, Covid poate fi cel mai probabil „tratat mai mult ca gripa sezonieră”, scrie CNBC.

Citeşte şi O nouă teorie a conspiraţiei leagă numele lui Bill Gates de a unui joc numit Omikron

Cofondatorul Microsoft nu este primul care a făcut astfel de predicții. Unii experți spun că răspândirea rapidă a omicronului, deși este cu siguranță periculoasă, le-ar putea oferi suficientor oameni cu așa-numita „imunitate naturală” care să ajute mutarea pandemiei de Covid într-o fază „endemică” mult mai puțin severă.

Sistemele de sănătate din întreaga lume vor continua să fie „provocate” de transmisibilitatea extrem de mare a variantei Omicron. (…) S-ar putea să fim nevoiți să ne facem vaccinuri anuale pentru Covid pentru o perioadă de timp, la fel ca cele anuale împotriva gripei. Va fi mai mult ca o gripă sezonieră. (…) O variantă mai transmisibilă nu este probabilă, dar am fost surprinși de multe ori în timpul acestei pandemii”, a mai afirmat Gates.

Citeşte şi EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluiri despre „Oculta Mondială” și oamenii care conduc lumea din umbră: „Bill Gates face tot felul de șmecherii”