Sinucidere la Casa Presei! O femeie de 44 de ani, angajata unei companii cu sediul în clădire, s-a aruncat de la fereastra biroului

O femeie de 44 de ani, angajată a Autorităţii Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), companie cu sediul în Casa Presei, şi-a pus capăt zilelor. Femeia s-a aruncat de la etajul 4 al clădirii, acolo unde se află birourile ANSVSA, şi a căzut pe o terasă.

23 iun. 2022, 11:10
Sinucidere la Casa Presei! O femeie de 44 de ani, angajata unei companii cu sediul în clădire, s-a aruncat de la fereastra biroului

Sinucidere la Casa Presei! Dispariţia femeii a fost semnalată din seara zilei de miercuri, 22 iunie, dar trupul neînsufleţit a fost găsit abia a doua zi dimineaţă, în jurul orei 6.30, de către femeia de serviciu, care a şi alertat autorităţile.

Potrivit România TV, angajata suferea de depresie şi se afla în concediu de odihnă. În după-amiaza zilei de 22 iunie, a venit la serviciu sub pretextul că are de ridicat un document. A aşteptat până la sfârşitul programului ca să plece toţi colegii, apoi s-a ascuns şi a mai aşteptat un timp pentru ca nimeni să nu mai fie prin zonă. După ce s-a asigurat că nu mai este nimeni care să o oprească să-şi ducă gestul până la capăt, s-a aruncat de la înălţime, căzând pe terasa de la etajul 1. Impactul a fost mortal.

Citeste si Sinucidere în Sinaia. O tânără de 24 de ani s-a aruncat de pe un pod într-o prăpastie

Sinucidere la Casa Presei! O angajată a ANSVSA în vârstă de 44 de ani s-a sinucis aruncându-se de la fereastra biroului

În zorii zilei, cei de la Medicină Legală au ridicat trupul neînsufleţit şi l-au dus la autopsie.

Astăzi, 23 iunie 2022, în jurul orei 6:30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie s-ar fi precipitat de la etajul unei clădiri situată în Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, precum și echipaje de prim ajutor, acestea din urmă constatând decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei„, transmite Biroul de presă al DGPMB.

Citeste si Ultimele ore din viaţa actorului care s-a sinucis la 34 de ani: „Sunt chestiuni care ţin de suflet”