Sinucidere șocantă la penitenciarul Mărgineni. Interlopul Turcu s-a spânzurat în celula sa

Dragoș Ioan Aurelian, zis Turcu, un ‘client fidel’ al polițiștilor dâmbovițeni, s-a sinucis, duminică, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni.

03 sept. 2023, 23:37
Sinucidere șocantă la penitenciarul Mărgineni. Interlopul Turcu s-a spânzurat în celula sa

Turcu era condamnat consum de droguri, deținere de armă și amenințare. În anul 2021 acesta a fost prins drogat la volan.

După această faptă, s-a filmat și a transmis live pe Facebook cum se droga și amenința cu un pistol cu gloanțe și o grenadă, invitând oamenii legii să îi bată la ușă, amenințându-l pe șeful poliției de la acea vreme, comisarul Adrian Antofie.

„Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu spună că dau cu cauciuc… vreau să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc, mă. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ?”, spunea Turcu la vremea respectivă.

Citește și: George Simion, citat la audieri de DGA într-un dosar de corupţie. „Observ diferite intimidări, acte la adresa noastră. Am crescut în sondaje, e normal”

„La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 10:03, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un deținut din Penitenciarul Mărgineni ar fi încercat să se spânzure.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 de ani, care s-ar fi spânzurat în camera de detenție.

Acesta a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările sunt efectuate de polițiști sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița”, se arată într-un comunicat.

Citește și: Elena Udrea se revoltă, din nou: ”Situația este gravă la Târgșor, singurul penitenciar pentru femei. Avocatul Poporului se face că nu vede”