S-a aruncat de la etajul 10 după ce a rămas fără loc de muncă

Gest şocant al unui bărbat din Drobeta Turnu Severin. Supărat că a rămas fără loc de muncă, acesta s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje. Impactul a fost nimicitor, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el.

06 ian. 2016, 08:51
S-a aruncat de la etajul 10 după ce a rămas fără loc de muncă

Un bărbat în vârstă de 55 de ani şi-a încheiat socotetile cu viaţa într-un mod şocant. Supărat că a rămas şomer, omul s-a urcat pe un bloc de 10 etaje din Drobeta Turnu Severin şi s-a aruncat în gol. Rudele lui susţin că a apelat la acest gest şocant pentru că a fost concediat de la societatea unde lucra. Nu şi-a găsit alt loc de muncă şi a intrat într-o depresie puternică. Se pare că acum gândurile negre l-au copleşit pe bărbat.

„Stăteam de vorbă şi am auzit o bubuitură ca şi cum s-au spart geamurile m-am uitat şi am văzut persoana jos întinsă”, a povestit un martor.

Şocaţi, martorii au sunat imediat la 112. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el şi au constatat decesul.

Poliţiştii au deschis o anchetă, însă din primele cercetări se pare că este vorba de o sinucidere. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.