Sistemul all inclusive din România îngraşă

Sistemul all inclusive în România dăunează grav sănătăţii, este concluzie preşedintelui Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad. El spune că introducerea pachetelor all inclusive în hotelurile din ţara noastră ar duce la obezitate, consum mare de alcool şi risipă.

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 13:09
Sistemul all inclusive din România îngraşă

Mohammad Murad a făcut aceasta declaraţie pentru că, spune el, este medic de meserie, iar un sistem all inclusive ar duce la obezitate şi la foarte multă risipă. Declaraţia vine în contextul în care, în urmă cu o săptămână, ministrul Turismului, Cristian Petrescu, a spus la cel mai mare târg de turism din lume, târgul de la Berlin că sistemul all inclusiv nu este preferat hotelieri şi de agenţii pentru că nu le aduce profitul pe care şi l-ar dori, cu toate un astfel de sistem ar creşte foarte mult numărul turiştilor, însă nu poate obliga agenţiile să facă acest lucru.

Şi preşedintele ANAT a spus că sistemul all inclusive nu ar fi benefic pentru turişti, deoarece aceştia vor să mănânce la cât mai multe restaurante din România.