Situaţia a scăpat de sub control la FCSB. După ameninţările lui Enache, Budescu face şi el gesturi golăneşti FOTO

După ce Enache a amenințat un jurnalist GSP la telefon, Budescu a călcat și el pe bec și-a făcut gesturi golănești la adresa reporterilor unui site din România.

28 iul. 2017, 06:58

La mai puțin de 24 de ore de la incidentul cu Enache, care a ameninţat un ziarist al Gazetei Sporturilor, un alt jucător de la FCSB a ieșit în decor. Reporterii site-ului cancan.ro l-au surprins pe Constantin Budescu în timp ce pleca alături de masorul echipei, Sorin Cristof, un fost bodyguard al firmei de pază care se ocupă de siguranța fanilor pe Arena Națională.

Enervat de prezența jurnaliștilor la clinica unde a efectuat de urgență un RMN pentru a vedea cât de gravă e accidentarea din meciul cu Plzen, Budescu a scos mâna pe geam și-a început să le arate jurnaliștilor degetul mijlociu.

Budescu nu s-a mulţumit să facă o singură dată gestul cu degetul mijlociu ridicat, ci l-a repetat de câteva ori, parcă să fie sigur că e observat de toată lumea„, scriu cei de la cancan.ro.

5.000 de euro este amenda trecută în Regulamentul de Ordine Interioară al clubului pentru prejudicierea imaginii echipei, prin orice faptă (stare de ebrietate, agresiuni fizice, verbale, alte fapte făcute în public).