Situaţia se agravează în Siria, după ce negocierile pentru pace cu ONU au eşuat VIDEO

Conflictul din Siria este tot mai greu de rezolvat. Potrivit CNN, vizita la Damasc a trimisului special ONU, Kofi Annan a fost un eşec. Preşedintelele Bashar al Assad a respins propunerile emisarului internaţional care au vizat stoparea urgentă a violenţelor.

RomaniaTV.net
14 mart. 2012, 08:11
Situaţia se agravează în Siria, după ce negocierile pentru pace cu ONU au eşuat VIDEO

Între timp, au apărut noi scene teribile ale masacrului din Siria. Imagini cutremurătoare ale violenţelor din Siria sunt la ordinea zilei. După Homs, oraşul Idilib a fost teatrul unui adevărat carnagiu. Aici, potrivit rebelilor, 22 de soldaţi guvernamentali au murit, în timp ce zeci de locuitori nevinovaţi şi-au pierdut viaţa sau au fost răniţi.

Nici măcar laureatul premiului Nobel pentru pace, Kofi Annan, trimisul oficial în Siria, nu ar fi reuşit să aducă liniştea în statul arab. Chiar dacă a primit asigurări din partea Damascului că se vor face eforturi pentru rezolvarea conflictului, potrivit unor oficiali americani, citaţi de CNN, Annan a plecat din Siria fără nici un rezultat.

Aceleaşi surse au precizat că preşedintele sirian Bashr al Assad nu este de acord ca armata să pună capăt violenţelor până când rebelii nu vor depune armele.

Atenţie, urmează imagini extrem de şocante!