Situaţia se agravează în Siria, după ce negocierile pentru pace cu ONU au eşuat VIDEO

Publicat: Miercuri, 14 Martie 2012 10:11 // Actualizat: Miercuri, 14 Martie 2012 10:40 // Sursa: RTV.net

Conflictul din Siria este tot mai greu de rezolvat. Potrivit CNN, vizita la Damasc a trimisului special ONU, Kofi Annan a fost un eşec. Preşedintelele Bashar al Assad a respins propunerile emisarului internaţional care au vizat stoparea urgentă a violenţelor.

Între timp, au apărut noi scene teribile ale masacrului din Siria. Imagini cutremurătoare ale violenţelor din Siria sunt la ordinea zilei. După Homs, oraşul Idilib a fost teatrul unui adevărat carnagiu. Aici, potrivit rebelilor, 22 de soldaţi guvernamentali au murit, în timp ce zeci de locuitori nevinovaţi şi-au pierdut viaţa sau au fost răniţi.

Nici măcar laureatul premiului Nobel pentru pace, Kofi Annan, trimisul oficial în Siria, nu ar fi reuşit să aducă liniştea în statul arab. Chiar dacă a primit asigurări din partea Damascului că se vor face eforturi pentru rezolvarea conflictului, potrivit unor oficiali americani, citaţi de CNN, Annan a plecat din Siria fără nici un rezultat.

Aceleaşi surse au precizat că preşedintele sirian Bashr al Assad nu este de acord ca armata să pună capăt violenţelor până când rebelii nu vor depune armele.

Atenţie, urmează imagini extrem de şocante!

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
arme Homs Idilib Kofi Annan masacre negocieri de pace ONU rebeli Siria situaţie gravă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mar 10:37
...violenţelor până când rebelii nu vor depune armele. Atenţie, urmează imagini extrem de şocante! Sursa ...
1
EUR
4.8254
RON
01 Apr
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H