Situaţie BIZARĂ la Piatra Olt. Candidat USR-PLUS, zero voturi la secţia la care a votat el şi familia sa

Sandu Crăciun, candidatul USR-PLUS, nu şi-a regăsit propriul vot pe procesul verbal al secţiei în care şi-a exprimat dreptul la alegerile locale 2020. Politicianul a mărturisit că a fost la vot alături de soţie şi de copii, însă nici votul acestora nu se regăseşte în evidenţe.

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 14:16
Situaţie BIZARĂ la Piatra Olt. Candidat USR-PLUS, zero voturi la secţia la care a votat el şi familia sa

Sandu Crăciun a publicat şi o fotografie a procesului verbal în care se poate observa că în dreptul Alianţei USR-PLUS a fost trasată o linie, ceea ce înseamnă că nu au fost înregistrate buletine de vot valabile cu această opţiune, notează Mediafax.

Candidatul USR-PLUS la Primăria Piata Olt susţine că a votat la secţia respectivă împreună cu soţia şi copiii săi, menţionând că a optat pentru varianta care în procesul verbal figurează cu zero voturi.

Cazul lui Sandu Crăciun a stârnit controverse pe reţelele de socializare, stârnind indignarea internauţilor.

De asemenea, în poza publicată de politicianul USR-PLUS apar şi 17 voturi anulate, astfel există posibilitatea ca voturile respective să fi fost incluse în acestă categorie.

„Eu, candidat la funcţia de primar al oraşului Piatra Olt şi respectiv la funcţia de consilier local din partea Alianţei USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secţia nr. 101 din Piatra Olt. La aceeaşi secţie de votare au fost arondaţi şi soţia mea împreună cu fiul şi fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat şi ştampilat de membrii comisiei împreună cu locţiitorul şi preşedintele de secţie: Alianţa USR-PLUS: 0!!!! Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat????”, a scris Sandu Crăciun pe Facebook alături de o fotografie a procesului verbal.

Posted by Sandu Craciun on Tuesday, September 29, 2020

BEC a respins solicitările PSD de renumărare a voturilor din Sectorul 1