Situaţie critică la Spitalul Fundeni. Zeci de blonavi de cancer, unul lângă altul, la coadă pentru a-şi face testul COVID

Imagini revoltătoare au fost surprinse luni  la Institutul Fundeni. Zeci de peroane au stat la o distanţă foarte mică unele lângă altele. Ba mai mult decât atât, unele nu aveau mască şi totul s-a petrecut în spaţiul închis. Oamenii suferă de cancer şi aşteaptă în incinta unităţii medicale să îşi facă testul COVID.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 14:27
Situaţie critică la Spitalul Fundeni. Zeci de blonavi de cancer, unul lângă altul, la coadă pentru a-şi face testul COVID

De altfel, în fotografie este surprinsă doar jumătate din coada reală, după cum spune, pe o reţea de socializare, cea care a surprins momentul şi l-a distribuit pe contul de Facebook.

Oamenii care au fost surprinşii unii lângă alţii trebuiau să-şi facă testul COVID gratuit, înainte de internarea în spital.

„Aceasta este doar jumătate din coada la care stau bolnavii de cancer de la Fundeni, înainte de internare, pentru a fi testaţi de COVID. Este spaţiu închis, doamnelor şi domnilor, cei mai mulţi dintre oamenii de acolo au sistemul imunitar compromis din cauza citostaticelor, doar că unora dintre dumneavoastră nu li se pare nimic „fishy” în atitudinea autorităţilor faţă de noi toţi.

Pe de o parte, purtăm măşti toată ziua, ne vor închide noaptea în case, pe de alta, în spitalele de stat se întâmplă ce vedeţi şi dumneavoastră. Cum de se răspândeşte sarscovul aşa repede? Cum vedeţi. Imaginea este de azi”, a scris Cistina Severin, pe Facebook.