Situaţie DRAMATICĂ pentru CORNEL DINU. A vorbit despre SINUCIDERE

Cornel Dinu are mari probleme de sănătate. Pe lângă afecţiunea cardiacă, "Mister"  suferă de insomnie, abia mănâncă şi a ajuns să ia 16 pastile pe zi. Acum, fostul mare fotbalist luptă şi cu depresia.

20 aug. 2014, 10:23
Situaţie DRAMATICĂ pentru CORNEL DINU. A vorbit despre SINUCIDERE

Cornel Dinu nu şi-a revenit după dispariţia soţiei lui, care a trecut în nefiinţă în decembrie 2011, şi se simte inutil din cauză că nu mai are nici o preocupare după ce Dinamo l-a trecut pe „linie moartă”.

„Faptul că pentru Dinamo nu mai contează îl afectează atât psihic, cât şi spiritual. Tot din punct de vedere spiritual nu şi-a revenit după moartea Silviei, iar aceste lucruri l-au împins într-o depresie accentuată. Este pur şi simplu sufocat de suferinţă. Noi, prietenii lui Cornel care vorbim cu el mai des, suntem îngrijoraţi, pentru că e foarte profund în exprimare şi a vorbit, cu foarte mult calm, despre sinucidere. Eu am îngheţat când am auzit cuvântul, era imediat după decesul lui Robin Williams. Ne-am mai liniştit cât de cât când ne-a zis că va lupta în continuare pentru familie şi că nu va părăsi această lume ca un laş”, a declarat un prieten al lui Dinu pentru SportNews.

Cornel Dinu ia16 pastile pe zi. Jumătate sunt somnifere şi antidepresive, iar celalătă jumătate, pentru problemele cardiace. Are un stent şi trei bypass-uri şi medicul i-a recomandat să facă mişcare, dar nu mai poate.

Contactat telefonic de Libertatea, Cornel Dinu a retezat dialogul din primele secunde cu o replică care vine parcă să susţină dezvăluirile prietenului său: „Lăsaţi-mă, vă rog, să-mi trăiesc bătrâneţea. Atât cât va mai vrea Dumnezeu”.