Situaţie explozivă la Bayern Munchen. Medicul şi-a dat demisia, după ce Guardiola şi-a bătut joc de el VIDEO

Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt a demisionat din funcţia de doctor al echipei Bayern Munchen, din cauza conflictelor cu antrenorul Josep Guardiola. Muller-Wohlfahrt se afla în funcţie de 38 de ani.

17 apr. 2015, 13:53
Situaţie explozivă la Bayern Munchen. Medicul şi-a dat demisia, după ce Guardiola şi-a bătut joc de el VIDEO

Josep Guardiola are din ce în ce mai mulţi contestari în Germania, iar ultimele evenimente i-au diminaut serios capitalul de simpatie. Catalanul ajuns în urmă cu două veri pe banca lui Bayern Munchen a reuşit un lucru care nu s-a mai întâmplat în ultimele decenii, să-l scoată din minţi pe celebrul medic Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt, astfel încât acesta şi întreg staff-ul său şi-au prezentat demisia.

Picătura care a umplut paharul a fost reacţia nervoasă a lui Guardiola la adresa sa, acesta reproşându-i numărul prea mare de accidentaţi pe care Bayern i-a avut la partida cu FC Porto, de miercuri, din Champions League. Guardiola nu i-a avut la dispoziţie pe accidentaţii Arjen Robben, Frank Ribery, Mehdi Benatia, Bastian Schweinsteiger, David Alaba şi Javi Martinez.

În urmă cu zece zile, la meciul de Cupă cu Leverkusen, Muller-Wohlfahrt a fost aplaudat ironic de Guardiola după ce Mehdi Benatia a ieşit de pe teren accidentat. Faza a fost surprinsă de camere, iar Guardiola şi-a atras multe critici din partea suporterilor pentru a că jignit un om atât de respectat pe Allianz Arena. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt (72 ani) este considerat cel mai bun medic sportiv din lume, iar printre cei care s-au tratat la el se numără Usain Bolt sau solistul de la U2, Bono.

Secvenţa din urmă cu 10 zile: