Situaţie explozivă la Dinamo. Săvulescu a rupt prietenia cu Borcea

Dragoş Săvulescu a declarat că l-a retrogradat pe Cristi Borcea din calitatea de prieten, după ce acesta l-a acuzat că vorbeşte prea mult la televizor, în loc să se ocupe de echipă.

RomaniaTV.net
10 ian. 2012, 16:49
Situaţie explozivă la Dinamo. Săvulescu a rupt prietenia cu Borcea

Anunţul lui Cristi Borcea, că în câteva zile îşi va încheia definitiv conturile cu Dinamo, capătă tot mai multă greutate o dastă cu sosirea în ţară a celuilalt acţionar cu care este la cuţite, Dragoş Săvulescu.

Acesta s-a declarat deranjat de declaraţiile făcute de Cristian Borcea adresa sa şi a declarat că l-a „retrogradat din calitatea de prieten”.

Categoric, mă deranjează declaraţiile lui, categoric. Nu ştiu dacă s-a făcut vreun pas spre împăcare, nu-mi dau seama, eu nu am mai răspuns la telefon. Eu pe Cristi Borcea l-am retrogradat din calitatea de prieten şi persoană pe care o respect. Dacă voi mai fi atacat probabil că voi fi nevoit să răspund ca orice bărbat care îşi apără demnitatea şi care are principii. Nu ştiu dacă e cea mai mare dezamăgire, dar este o mare dezamăgire. Există probabilitatea şi posibilitatea să continuăm ca parteneri la Dinamo„, a spus Săvulescu la sosirea de la Milano.

Oficialul grupării dinamoviste a mai spus că nu se pune problema ca el să plece de la Dinamo, precizând însă că fără Cristi Borcea gruparea „alb-roşie” ar ar arăta altfel: „Probabil, probabil că da, ar arăta altfel fără Borcea. Jucătorii vor avea un suport întotdeauna din parta conducerii, ca la fiecare club”.

Săptămâna trecută, Cristi Borcea s-a arătat nemulţumit de faptul că Dragoş Săvulescu vorbeşte prea mult la televizor, în loc să rezolve problemele legate de transferuri şi de prelungiri de contracte. Borcea l-a considerat pe Săvulescu vinovat de ratarea transferului jucătorului Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş, care a ajuns la rivala Steaua. Apoi, între cei doi s-a iscat un conflict verbal, care a culminat cu anunţul lui Borcea că se va retrage din acţionariatul FC Dinamo.