Situaţie fără precedent. Un câine a fost ales primar. Ce a fost pus să faca la ceremonia de învestire VIDEO

Parker este un câine extrem de iubit de comunitatea în care trăiește, iar pentru acest lucru a fost recompensat cu titlul de primar onorific pentru a impulsiona turismul în zonă.

RomaniaTV.net
23 feb. 2020, 17:28
Situaţie fără precedent. Un câine a fost ales primar. Ce a fost pus să faca la ceremonia de învestire VIDEO

Orașul american Georgetown, în loc de politică, promovează „paw-litică” și pe Parker, reprezentantul adorabil al zonei de schi Loveland.

Citeşte şi: Imagine rară surprinsă în România. Un cerb trece înot Dunărea spre Serbia

În desfășurarea unei ”campanii de amabilitate și zâmbete pentru toți”, Parker a fost votat recent primarul onorific al orașului Georgetown de către consilierii locali. Cu o cravată patriotică și cu ochelari foarte bine desenați, el a fost învestit oficial pe 18 februarie.

„Este oficial. Sunt primarul onorific al orașului Georgetown, Colorado!” a spus el pe pagina sa oficială de Facebook. ”Ce noapte uimitoare. Mulțumesc personalului din orașul Georgetown, serviciilor de urgență din Clear Creek și prietenilor. Sunt onorat să fiu primar onorific. „

Câinele din rasa Bernese Mountain Dog are 3 ani și este popular printre schiori și iubitorii de animale din toată lumea. La ceremonia de învestitură a fost pus să scoată limba ca semn al acceptului funcției.