Situaţie incredibilă în Iaşi după ce s-a anunţat găsirea unei sume de bani pe stradă. Zeci de oameni revendică mica avere!

Un localnic din Mogoşeşti, ocomună din Iaşi, a găsit o sumă importantă de bani pe stradă şi a anunţat Poliţia, iar acum zeci de săteni vor să pună mâna pe mica avere. Suma este ţinută secretă de către autorităţi, până când se va afla cine este persoana care a pierdut banii.

07 apr. 2021, 15:43
Situaţie incredibilă în Iaşi după ce s-a anunţat găsirea unei sume de bani pe stradă. Zeci de oameni revendică mica avere!

Situaţie incredibilă în Iaşi după ce s-a anunţat găsirea unei sume de bani pe stradă. Cazul este cunoscut în toată comuna şi i-a pus pe jar pe localnici, mulţi dintre ei sunând pentru a-şi încerca norocul. Ei vehiculează diferite sume pierdute, deşi declară că nu îşi amintesc unde ar fi rămas fără bani.

Situaţie incredibilă în Iaşi

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către un cetăţean în vârstă de 65 de ani că a găsit o sumă de bani în localitatea Mogoşeşti. Banii au fost lăsaţi în grija poliţiştilor şi se fac verificări pentru stabilirea identităţii persoanei care i-a pierdut. De asemenea, poliţiştii i-au transmis mulţumiri persoanei în cauză pentru simţul civic de care a dat dovadă”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Un bărbat din Iaşi a comandat de pe Internet bancnote euro false şi a încercat să le vândă la o casă de schimb

„Este o sumă foarte mare de bani, care a fost găsită în centrul comunei Mogoşeşti. Până în momentul de faţă nu am găsit proprietarul banilor, însă mai mulţi localnici s-au prezentat sau au sunat pentru a recupera banii, dar nimeni nu dă detalii despre suma pierdută. Cei mai mulţi au sunat că au pierdut o sumă de bani în urmă cu mai mult timp, dar nu ştiu nici data şi nici suma, dar cred că e posibil să fie cei găsiţi luni. Nu putem înapoia banii oricui spune că i-a pierdut, trebuie să ştie măcar suma exactă şi din acest motiv nu divulgăm identitatea celui care i-a găsit, pentru a nu fi presat sau influenţat în vreun fel, deoarece este singurul care ştie suma exactă”, a declarat primarul comunei Mogoşeşti, Rodica Popa, conform Adevărul.