SITUAŢIE INCREDIBILĂ în Piteşti. Două CASE sunt trecute la ACEEAŞI ADRESĂ – VIDEO

Un bărbat din Piteşti s-a trezit la poartă cu poliţia, angajaţi de la bănci, dar şi cu executori judecătoreşti. Nu din vina lui, ci pentru că mai multe case au aceeaşi adresă, informează România TV.

02 apr. 2015, 08:52
SITUAŢIE INCREDIBILĂ în Piteşti. Două CASE sunt trecute la ACEEAŞI ADRESĂ – VIDEO

Gheorghe Tudor locuieşte într-o casă de pe strada „Intrarea Nicolae Bălcescu”, la numărul 7. Numai că un vecin de pe o stradă, culmea, paralelă are fix aceeaşi adresă. Omul spune că de-a lungul vremii s-a trezit cu tot felul de amenzi care nu-i aparţin. Iar într-o zi s-a trezit la poartă şi cu poliţia şi un executor judecătoresc.

Sunt deranjat permanent. Am vorbit şi la primărie şi mi-au spus că trebuie să fac o sesizare la ei, să plătesc o taxă. De ce nu-şi rezolvă ei această problemă, nu eu trebuie să rezolv„, a spus Gheorghe Tudor.

Proprietarul crede că toţi cei care-i bat la poartă caută de fapt o altă familie, care are aceeaşi adresă în acte, dar a căror casă e la câteva sute de metri distanţă.

A fost o singură proprietate, proprietatea probabil că a fost vândută şi în actele de proprietate probabil că apare intrarea Nicolae Bălcescu, nr. 7, în amândouă actele„, a declarat Cristian Golgojeanu, şef Serviciu Amenajarea Teritoriului Primăria Piteşti.

Ca situaţia să fie remediată cele două familii ar trebuit acum să ceară primăriei schimbarea numelui străzilor. Numai că tot ei trebuie să plătească taxele. Apoi, familia care primeşte o nouă adresă va scoate alţi bani din buzunar ca să schimbe toate actele.

Citeşte şi Satul cu cele mai multe INDICATOARE. Sute de SEMNE de CIRCULAŢIE sunt instalate pe 2 kilometri VIDEO