Situaţie incredibilă la Vaslui. O bombă sexy, escroacă de meserie, şi-a jefuit propriul avocat

După ce s-a lăudat că lucrează la SRI, la Poliţie sau la DIICOT şi a reuşit să seducă şi să păgubească mai mulţi bărbaţi, o escroacă din Vaslui a avut tupeul chiar să-i fure portofelul celei care o apăra în instanţă. Culmea, şi-a recunoscut fapta şi a jurat că îi va înapoia banii însă s-a făcut nevăzută.

30 oct. 2016, 08:49
Situaţie incredibilă la Vaslui. O bombă sexy, escroacă de meserie, şi-a jefuit propriul avocat

Avocat, lt.col la SRI, procuror la DIICOT sau politistă la IPJ Vaslui, Aura Fărmatu (Blănită) a reusit sub aceste identităti să păcălească medici si chiar avocati. Escroacă de meserie, aceasta a sedus mai multi bărbati, le-a furat banii si apoi si-a pierdut urma. Mai nou, s-a aflat cã femeia, cu un tupeu incredibil, i-a furat portofelul cu 1000 de euro si 500 de lei chiar avocatului ce o reprezenta la procese. Potrivit vremeanoua.ro, în timp ce politia o căuta fără succes, escroaca a apărut încã din luna mai, într-un episod din serialul Atletico Textila, difuzat de ProTv.

Imaginile au ajuns de atunci la Parchetul de la Tribunalul Iasi, care o caută pe Blănită de aproape un an, neavând niciun indiciu despre locul unde s-ar ascunde. Cei păgubiti de escroaca sentimentală Aura Blănită au semnalat recent anchetatorii că aceasta ar fi în Anglia, însă politistii nu par a se grăbi sã o prindă.

De-a lungul timpului, femeia s-a lăudat că lucrează la SRI, la Politia Vaslui, la DIICOT sau în avocatură, desi nimeni din aceste institutii nu a auzit de ea.

Un celebru chirurg din Iasi a căzut în plasa Aurei Blănită. Pe medicul Lucian Fărmatu, în anul în 2011, l-a agătat pe Facebook. L-a făcut să creadă că este agent SRI. A luat-o de nevastă, iar ea ar fi fugit cu 20.000 de euro. Femeia a venit la Bucuresti si l-a sedus, apoi, pe Napoleon Piciorus, dându-se ofiter BCCO. Si pe el l-a usurat de bunuri. În acest moment, Aura Blănită, fostă Fărmatu, este căutată de cei doi bărbati.

Aura Blănită se folosea de însemnele SRI (uniformã, legitimatie) pentru a escroca diferite persoane. Spunea apropiatilor, inclusiv doctorului Lucian Fărmatu, că este ofiter SRI, că e trimisă în misiuni speciale, că era specializată pe lumea arabă si că participa la operatiuni secrete. „Organiza” operatiunile pe telefon.