Situaţie incredibilă! Sute de lei donaţi de turişti la Altarul de Sare de la Salina Turda au fost furaţi de angajaţi

Mai mulţi angajţi ai Salinei Turda au furat banii donaţi de turişti la Alterul de Sare pentru a-şi cumpăra pizza, bere şi ţigări. Angajații operau după o strategie bine stabilită. Mai întâi puneau chiar ei câteva banconte în fața Altarului de Sare pentru ca mai apoi turiștii să contribuie la rândul lor. De puține ori banii ajungeau la casieria Salinei, fiind folosiți de angajați și de oameni din conducere pentru a-și cumpăra pizza, bere sau țigări.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 05:12
Situaţie incredibilă! Sute de lei donaţi de turişti la Altarul de Sare de la Salina Turda au fost furaţi de angajaţi

„Se cumpăra pizza și bere. Uneori mai prindea și câte un îngrijitor câte 10 lei pentru un pachet de țigări. Noua directoare, Monica Codreanu a încercat să limiteze fenomentul donațiilor, s-au sigilat ușile cu niște bandă adezivă transparentă. A venit un ghid a scos sigiliile și a băgat chiar el bani pentru momeală. Situațiile erau așa de ridicole încât au băgat bani și la vitrinele cu unelte.

Citeşte şi: Percheziţii de amploare în şapte judeţe. Vizate sunt mai multe persoane bănuite de contrabandă cu ţigări

Aș vrea să vină o nouă administrație locală și să se facă un inventar și o verificare pe bune la Salina Turda. Ați intra în șoc să știți cât s-a furat și cât de prost s-a gestionat Salina. De la barcile vândute pe bani de nimic la șezlongurile și umbrele ce au ajuns în grădinile lor”, a spus un angajat al Salinei pentru infoaries.ro via Ziua de Cluj.