Situaţie inedită în Alba. Câinii sunt introduşi la cheltuielile de întreţinere

Publicat: Marţi, 28 Februarie 2017 18:26 // Actualizat: Marţi, 28 Februarie 2017 18:26 // Sursa: romaniatv.net

O asociaţie de proprietari din Alba Iulia a hotărât ca fiecare familie care deţine un câine să plătească mai mult la întreţinere. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că animalele produc multă  mizerie.

Un membru al asociaţiei de proprietari a făcut publică această situaţie inedită.

"Nu este o glumă. Este hotărârea Asociatiei de proprietari nr. 39 Cetate, Alba Iulia. Hotărârea a fost luată în adunarea generală a respectivei asociaţii, când la propunerea preşedintelui de asociaţie, turma (vreo 32-33 de inşi) a ridicat mana spre aprobare. Cum domnule să treci un câine, ca pe un om la cheltuielile de regie?! Degeaba m-am opus eu şi încă un domn, încercând cu argumente să le explicăm că propunerea este aberantă. Replica unuia din comitet a fost scurtă şi tăioasă: «domnu', propunerea a fost aprobată în unanimitate de voturi» Deci, nu te poţi pune împotriva turmei", spune Nicu Murgăşanu, membru al asociaţiei de proprietari, potrivit adevarul.ro.

Administratorul asociaţiei afirmă că hotărârea este bună având în vedere că anumalele de casă produc multă mizerie.

"Comitetul executiv al asociaţiei a făcut propunerea către adunarea generală pentru ca membrii care au câini să fie puşi la plata suplimentară a cheltuielilor echivalente cu o persoană. Este normal să fie aşa pentru că produc foarte multă mizerie şi ne costă în plus să facem curăţenie în urma lor", afirmă Viorel Rac, administratorul asociaţiei de proprietari nr. 39 din Alba Iulia.

Prin urmare, pentru fiecare câine din asociaţie se va calcula chletuieli de întreţinere pentru lumina de pe scară, curăţenie, lift, salariul administratorului, salariul femeii de serviciu, repararea eventualelor defecţiuni la reţele etc.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alba câini cheltuieli de întreţinere situatie inedita
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H