Situaţie inedită în Alba. Câinii sunt introduşi la cheltuielile de întreţinere

O asociaţie de proprietari din Alba Iulia a hotărât ca fiecare familie care deţine un câine să plătească mai mult la întreţinere. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că animalele produc multă  mizerie.

RomaniaTV.net
28 feb. 2017, 16:26
Situaţie inedită în Alba. Câinii  sunt introduşi la cheltuielile de întreţinere

Un membru al asociaţiei de proprietari a făcut publică această situaţie inedită.

„Nu este o glumă. Este hotărârea Asociatiei de proprietari nr. 39 Cetate, Alba Iulia. Hotărârea a fost luată în adunarea generală a respectivei asociaţii, când la propunerea preşedintelui de asociaţie, turma (vreo 32-33 de inşi) a ridicat mana spre aprobare. Cum domnule să treci un câine, ca pe un om la cheltuielile de regie?! Degeaba m-am opus eu şi încă un domn, încercând cu argumente să le explicăm că propunerea este aberantă. Replica unuia din comitet a fost scurtă şi tăioasă: «domnu’, propunerea a fost aprobată în unanimitate de voturi» Deci, nu te poţi pune împotriva turmei”, spune Nicu Murgăşanu, membru al asociaţiei de proprietari, potrivit adevarul.ro.

Administratorul asociaţiei afirmă că hotărârea este bună având în vedere că anumalele de casă produc multă mizerie.

„Comitetul executiv al asociaţiei a făcut propunerea către adunarea generală pentru ca membrii care au câini să fie puşi la plata suplimentară a cheltuielilor echivalente cu o persoană. Este normal să fie aşa pentru că produc foarte multă mizerie şi ne costă în plus să facem curăţenie în urma lor”, afirmă Viorel Rac, administratorul asociaţiei de proprietari nr. 39 din Alba Iulia.

Prin urmare, pentru fiecare câine din asociaţie se va calcula chletuieli de întreţinere pentru lumina de pe scară, curăţenie, lift, salariul administratorului, salariul femeii de serviciu, repararea eventualelor defecţiuni la reţele etc.


loading...