Situație jenantă la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” ! Un concurent a fost prins la furat. Ce riscă acesta

Un concurent din emisiunea de la Pro TV a încălcat regulile competiției și a fost prins la furat. Acesta riscă să fie eliminat din concurs.

27 oct. 2022, 19:38
Situație jenantă la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” ! Un concurent a fost prins la furat. Ce riscă acesta

Un concurent din emisiunea de la Pro TV a încălcat regulile competiției și a fost prins la furat. Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” îi supune pe concurenți la probe foarte dificile, iar de multe ori tensiunea atinge cote maxime. Nu toată lumea poate face față presiunii, mai ales că nu au parte de o hrană pe măsura efortului depus și nici la capitolul odihnă nu stau mai bine. Uneori acești factori îi determină pe concurenți să aibă un comportament nu tocmai adecvat.

Un concurent a fost prins la furat. Ce riscă acesta

Sali Levent este unul dinte concurenții care nu s-a putut adapta prea bine regulilor.  Actorul a rămas uimit de ce se întâmplă acolo, și asta pentru că nu se aștepta să fie atât de greu. Actorul cunoscut din serialul „Pariu cu viața” a încălcat una dintre regulile de bază. Cum nu avea mâncare și îi era foarte foame și a furat două steluțe în timpul probei de recompense de la echipa adversă. Aceste steluțe erau foarte importante pentru câștigarea probei și implicit a obținerii merindelor atât de așteptate de toată lumea. Colegii din echipa adversă au realizat foarte târziu că au fost furați. Chiar dacă Sali a recunoscut faptele, el riscă să fie eliminat din competiție.

Sali Levent: ”Toți banii i-am dat pe droguri”

Actorul a devenit cunoscut odată cu rolul din serialul „Pariu cu viața”. Puțini știu că celebritatea nu i-a adus acestuia doar bucurii, iar în trecut acesta a avut probleme cu drogurile. Pe lângă demnitatea pe care și-o pierduse, acesta a pierdut și toți banii.

„Am avut probleme cu drogurile, toți banii pe care i-am produs timp de doi ani i-am dat pe droguri. Jucam la ruletă, am pierdut tot, am intrat în datorii, mi-am pierdut mașina și tot. Părinții au fost alături de mine și m-au ajutat. Îi iubesc foarte mult și acum sunt alt eu”, spunea actorul în 2022, când a participat la „Chefi la Cuțite” de la Antena 1.

Citește și: Scandalos! Preţuri de groază la dovlecii decorativi de Halloween din pieţe! Cei mai mari ajung să coste şi 80 de lei!

Citește și: Ce dieţă ţine Anna Lesko. Are 43 de ani şi arată impecabil: „Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. O fac o dată sau de două ori pe an