Ce dieţă ţine Anna Lesko. Are 43 de ani şi arată impecabil: „Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. O fac o dată sau de două ori pe an”

Ce dieţă ţine Anna Lesko. Este una dintre cele mai frumoase şi apreciate artiste din România, iar la cei 43 de ani, se poate mândri cu o siluetă impecabilă, de care are mare grijă. Chiar dacă îi place să gătească, cântăreaţa are anumite reguli, pe care le respectă cu sfinţenie.

27 oct. 2022, 14:56

Ce dieţă ţine Anna Lesko. Artista are un stil de viaţă sănătos, face sport, iar alimentaţia este una cât se poate de curată. Chiar dacă îşi mai răsfaţă poftele, are mare grijă la cantităţi şi nu exagerează. În concluzie, moderaţia este secretul ei.

Ce dieţă ţine Anna Lesko

Deşi recunoaşte că nu este adepta curelor de slăbire, are totuşi o dietă pe care o ţine o dată sau de ori pe an, asta pentru că este foarte drastică. Mai exact, este o cură de detoxifiere a ficatului, preparată din lămâie şi miere, un fel de limonadă. Se ţine între 7 şi 14 zile.

Citeşte şi: Anna Lesko îți arată cum să faci cea mai delicioasă rețetă de dulceață din pere și nuci

Într-adevăr, am 43 de ani, dar cred că este vorba și despre ADN, însă pe lângă asta vin și multe alte accesorii: dorința și motivația permanentă de a arăta bine, de a fi sănătos atât fizic, cât și psihic. Diete nu țin, am una singură de detoxifiere a ficatului (cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic; este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an).

Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune.

 Nu știu ce să vă spun, nu fac minuni, sunt normală. Într-adevăr, îmi place să țin cont de faptul că trebuie să arăt bine. Îmi îngrijesc pielea. Nu exagerez cu salonul de frumusețe sau de cosmetică, nu am răbdare. O dată pe săptămână apelez la doctorul meu dermatolog pentru hidratarea tenului.

Nu cred în diete, pentru că îți forțezi și minți organismul. Cred într-un stil de viață sănătos, în sport și în a te disciplina culinar. Dacă cineva are probleme cu greutatea, trebuie să apeleze la un medic specialist. Mănânc bine, nu mă abțin de la nimic, dar arderile mele sunt foarte bune. Am o rigoare, o disciplină: sală, nu beau sucuri, nu combin carbohidrați cu proteine„, a declarat Anna Lesko, pentru Viva.ro.