Situaţie neobişnuită în Argeş. De disperare, oamenii îşi fac singuri dispensar VIDEO

Locuitorii comunei argeşene Băbana, sătui de cabinetul medical înghesuit în primărie, au început să îşi construiască singuri un dispensar. Potrivit România TV, lucrarea se desfăşoara sub coordonarea directă a primarului, care susţine că asta este singura soluţie care i-a mai rămas.

11 mart. 2015, 11:39
Situaţie neobişnuită în Argeş. De disperare, oamenii îşi fac singuri dispensar VIDEO

După ani de zile de chin, oamenii din comuna Băbana, judeţul Argeş au ajuns la concluzia că în vremuri de criză, mobilizarea generală este singura soluţie. Indiferent de vreme, ei sunt hotărâţi să termine dispensarul cât mai repede.

Citeşte şi Trista poveste a VĂDUVEI din Argeş care îşi cară în fiecare zi în spate copiii pentru a-i duce la ŞCOALĂ VIDEO

Primarul comunei spune că primăria nu are bani, iar un proiect pe fonduri europene ar dura prea mult. Pe lângă voluntari, primarul i-a chemat la muncă şi pe cei care beneficiază de ajutor social, ca să justifice banii pe care îi primesc. Totodată, oamenii pun mână de la mână pentru a asigura masa celor care muncesc pentru dispensar.

Localnicii vor să inaugureze dispensarul pe 20 iulie, de ziua comunei. În acest moment, pentru consultaţiile medicale, localnicii se înghesuie într-un cabinet amenajat în clădirea primăriei.