Trista poveste a VĂDUVEI din Argeş care îşi cară în fiecare zi în spate copiii pentru a-i duce la ŞCOALĂ VIDEO

O mama văduvă şi cei patru copii ai săi sunt singurii oameni care locuiesc dincolo de pârâul Valea Sasului. Elena Baciu îşi creşte micuţii pentru că soţul ei a murit în urmă cu şase ani.

RomaniaTV.net
04 mart. 2015, 11:15
Trista poveste a VĂDUVEI din Argeş care îşi cară în fiecare zi în spate copiii pentru a-i duce la ŞCOALĂ VIDEO

Imagini dramatice în România secolului 21. O mamă îşi duce copiii la şcoală în spate, printr-un râu. Se întâmplă la Curtea de Argeş. Dacă nu ar trece prin apă, femeie şi copiii ar trebui să ocolească în jur de patru kilometri, potrivit România TV.

Citeşte şi Are doar cinci luni, dar nu şi-a văzut NICIODATĂ părinţii. Un bebeluş ORB are o SINGURĂ ŞANSĂ la lumină

Elena Baciu are 47 de ani şi locuieşte la marginea municipiului Curtea de Arges. Îşi creşte singură cei patru copii după ce tatăl lor a murit . Cel mai mic copil e la grădiniţă, alţi doi merg la şcoală. Dar ca să ajungă la cursuri, femeie şi copiii trebuie să treacă zilnic prin pârâul Valea Sasului.

 

După ce trece copiii prin apă, mama îşi duce fetiţa cea mică la grădiniţă, trei kilometri pe jos. Fraţii elevi au noroc: merg apoi cu autobuzul până la şcoală. La întoarcere, totul se repetă. Când pârâul se umflă, mama şi copiii ocolesc câţiva kilometri prin padure pâna la primul pod. Ziua nu le e teamă, dar iarna, cand se întunecă devreme, este periculos din cauza lupilor şi a urşilor.

Citeşte şi Îşi trăiesc copilăria în sărăcie, mizerie şi foame. Povestea cutremurătoare a unor fetiţe chinuite VIDEO

Primăria a vrut să construiască un pod în urmă cu şase ani, atunci când femeia a rămas văduvă. Doar că mama şi copiii au părăsit pentru o perioadă casa , iar proiectul a fost amânat. Până când se va construi podul salvator, mama şi copiii vor trece zilnic prin acelaşi calvar. Totul pentru ca micuţii să aibă parte de educaţie.