Situație revoltătoare la un liceu comercial. O profesoară a tăiat unghiile elevelor, care făceau practică într-un supermarket VIDEO

Situație șocantă la un liceu comercial din Constanța, unde o profesoară a tăiat unghiile elevelor, care se aflu în practică la un supermarket. Cadrul didactic le-a rănit pe fete, iar întregul moment a fost filmat.

15 dec. 2021, 12:03

Situație șocantă la un liceu din Constanța! Fetele, eleve în clasa a X-a, au mers să facă practică la un supermarket dar profesoara lor, nemulţumită de faptul că au unghiile mari  a decis să facă un gest revoltător.

Moment halucinant la o școală din Arad. Un băiețel a fost bătut în timp ce colegii lui filmau și încurajau. „Direct, dă-i! La box, cum v-am învățat eu”

Femeia le-a tăiat unghiile cu forța, în văzul clienților din magazin, iar pentru această procedura, cadrul didactic a folosit o foarfecă uriaşă. Pe imaginile filmate de un martor și făcute publice de ziuaconstanta.ro, se vede cum printre lăzi de bere şi cutii profesoara taie unghiile fetelor.

Adolescentele erau în practică într-un magazin alimentar, dar pentru că aveau unghiile prea lungi, profesoara a decis să le taie chiar ea cu o foarfecă mare și astfel le-a rănit pe fete la degete. Conducerea şcolii a luat imediat măsuri și a concediat-o pe profesoară, iar inspectoratul şcolar aşteaptă rezultatul anchetei disciplinare.

”Nu văd de ce a recurs la gestul respectiv atâta timp cât copiii aveau mănuşi, în acea practică nu aveau contact cu alimente, făceau cu totul altceva”., a declarat mama unei eleve.

Trei elevi reținuți și unul internat la Psihiatrie, după bătaia de la şcoala din Arad

Sorin Mihai, inspector general ISJ Constanța: ”Am solicitat cu celeritate în primul și în primul rând ca doamna respectivă să nu mai aibă ore la unitatea de învățământ respectiva, era la plata cu ora, și să se deschidă o anchetă disciplinară în acest sens”.