Situaţie revoltătoare. Un paramedic SMURD a abuzat o fetiţă de 14 ani. Colegii lui au rămas fără cuvinte când au auzit de siutaţie: Era angajat model!

E scandal fără precedent la Inspectoratul de Situații de Urgență Dobrogea. Un paramedic SMURD a fost arestat pentru agresiune sexuală.

31 mai 2021, 09:06
Situaţie revoltătoare. Un paramedic SMURD a abuzat o fetiţă de 14 ani. Colegii lui au rămas fără cuvinte când au auzit de siutaţie: Era angajat model!

Situaţie revoltătoare. Acesta este acuzat că ar fi abuzat o fată de 14 ani.

Situaţie revoltătoare. Colegii lui au rămas fără cuvinte când au auzit de siutaţie

Se pare că bărbatul nu ar fi la prima abatere. Numele lui mai apare într-un dosar similar, de la Curtea de Apel Militară.

În ciuda faptului că faptele s-au întâmplat în timpul liber, numele SMURD apare în acest scandal. Motiv pentru care instituția a decis să îi suspende raportul de activitate pe o perioadă de 30 de zile, însă perioada poate fi prelungită, funcție de decizia magistraților. Paramedicul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, însă are dreptul de a face recurs la această decizie în maximum 48 de ore.

Citeşte şi: Medicul Flavia Groşan vine cu explicaţii despre endoscopia bronşică, intervenţia în timpul căreia actorul Ion Dichiseanu s-ar fi infectat cu o bacterie periculoasă. Care e toată pvoestea
Angajat SMURD încă din 2007, acesta nu a creat niciodată vreo problemă la locul de muncă, având un comportament profesional. Bărbatul era chiar șef de echipaj. Acum, paramedicului îi sunt aduce acuzații de corupere de minori și agresiune sexuală, fapte pe care le-ar fi comis împotriva unei prietene a fiicei sale vitrege, în vârstă de numai 14 ani.

„Admite propunerea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, formulată conform art.224 C.pr.pen. în dosarul nr.488/P/2021 privind pe inculpatul plt. adj. STRĂTILĂ ADRIAN. În baza art.226 alin.1 şi 2 C.pr.pen. rap. la art.223 alin.1 lit. b) şi c) şi alin.2 C.pr.pen. dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu 28.05.2021 până la 26.06.2021 inclusiv, a inculpatului plt. adj. STRĂTILĂ ADRIAN din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de agresiune sexuală prev. de art.219 alin.1 și alin.2 lit. c) C.pen. şi racolarea minorilor în scopuri sexuale prev. de art.222 alin.2 C.pen. rap. la art.221 alin.4 C.pen. (ambele privind persoana vătămată ….), agresiune sexuală prev. de art.219 alin.1 și alin.2 lit. c) C.pen., cu aplic art.35 alin.1 C.pen. şi coruperea sexuală a minorilor prev. de art.221 alin.4 C.pen. (ambele privind persoana vătămată ….), totul cu aplic. art.38 alin.1 C.pen. În baza art.226 C.pr.pen. raportat la art.230 C.pr.pen. dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului plt. adj. Strătilă Adrian pentru perioada menţionată. În baza art.275 alin.3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat, inclusiv onorariul avocatului din oficiu desemnat inculpatului, rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 28.05.2021, ora 13.50, în prezenţa inculpatului. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  2/2021  28.05.2021”, se arată în minuta instanței.

Citeşte şi: Doctoriţa de la SMURD Iaşi care întoarce capetele tuturor: Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai – FOTO