Doctoriţa de la SMURD Iaşi care întoarce capetele tuturor: Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai – FOTO

Un medic al echipei SMURD Iași întoarce toate capetele. Tânăra salvează vieți şi face parte din echipajul de pe elicopterul SMURD. În mediul online, medicul strânge sute de reacții la fotografiile postate.

18 ian. 2021, 16:17

Doctoriţa de la SMURD Iaşi care întoarce capetele tuturor. A ales acest loc de muncă pentru că și-a dorit să fie alături de oameni și să le întindă o mână de ajutor.

Doctoriţa de la SMURD Iaşi care întoarce capetele tuturor. Tânăra este incredibil de frumoasă

Giorgiana Loredana Matei este din Săveni, județul Botoșani, și a urmat cursurile UMF Iași, specializarea Medicină Generală. Mai apoi a plecat pe drumul domeniului medicinii de urgență și este de 3 ani medic specialist. Giorgiana are 33 de ani și spune că până acum a pus cariera pe primul loc.

„Am 33 de ani și până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viața personală, nu m-am căsătorit și nici nu am copii”, a spus tânăra.

Despre Giorgiana se poate spune că este veșnic îndrăgostită de meseria pe care o face. Fiind o persoană extrem de activă și iubitoare de adrenalină, a vrut neapărat sa facă parte din echipa de pe elicopterul SMURD. A participat la multe misiuni de salvare și a reușit să ajute multe persoane aflate în impas.”,a spus tânăra pentru BZI.

Despre cazurile pe care le-a avut de-a lungul timpului își aduce aminte de fiecare dată cu plăcere. Una dintre ele i-a rămas în minte și o face să zâmbească și acum. În urmă cu ceva vreme a intervenit la un accident rutier și i-a acordat primul ajutor unui bărbat care în urma impactului și-a pierdut cunoștința. Plecând cu el spre spital, după un timp acesta și-a revenit, iar când a văzut-o pe frumoasa doctoriță a crezut că a ajuns în Rai.

„Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai.

Frumusețea este de multe ori un dezavantaj pentru că oamenii mă subestimează. Am fost numită și păpușă, și duduie, dar nu m-a deranjat”, a completat tânăra.”, a spus dr. Giorgiana Matei.

Citeşte şi: Punct de lucru SMURD la Domeniul schiabil Şureanu unde merge să schieze Klaus Iohannis
 


loading...