Situaţie scandaloasă la o maternitate din Timişoara: „Urca şoarecele în pat, pe noi şi la copil!”

O proaspătă mămică a fotografiat un șoarece într-un salon al Maternităţii Bega, unde era internată după ce a născut. Femeia spune că de teamă ca rozătoarele să nu urce în pat, la copil, a ales să nu mai doarmă. Managerul Spitalului Județean Timișoara, de care aparține Maternitatea Bega, a declarat pentru tion.ro că acele saloane au fost eliberate, pacienții au fost mutați, iar spațiile intră în renovare. Mai mult, conducerea spitalului susţine că firma de deratizare cu care au contract acționează periodic și atunci când e nevoie pentru stârpirea rozătoarelor.

RomaniaTV.net
10 oct. 2018, 07:45
Situaţie scandaloasă la o maternitate din Timişoara: „Urca şoarecele în pat, pe noi şi la copil!”

„Sunt o mămică și sunt internată la Maternitatea Bega, stau într-un salon și urcă șoarecele în pat, pe noi și la copil – nu dormim toată noaptea să păzim copiii de așa ceva”, este mesajul transmis de o femeie presei locale, alături de o fotografie. 

Managerul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, spune că nu a văzut personal vreo rozătoare în spital, dar fiind anunțat de alte persoane de acest lucru a luat măsurile necesare și problema a fost rezolvată. Mai mult, pentru a ține departe rozătoarele, Craina a decis ca aparținătorii să nu le mai aducă celor internați mâncare, ci aceștia să mănânce mâncarea adusă în regim catering de firma care are contract cu spitalul.