Accident grav la un concert Talisman! Alberto Bolocan a avut nevoie de ambulanţă

La ultimul concert al trupei Talisman, susţinut la Şimleul Silvaniei, unul dintre membrii trupei, chitaristul Alberto Bolocan, s-a accidentat foarte grav şi pentru a-şi reveni a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe Ambulanţă.

RomaniaTV.net
23 iul. 2015, 12:37

Alin Oprea, liderul trupei Talisman, a crezut că este „blestemat” după ce a văzut că doi dintre oamenii de bază ai echipei sale s-au accidentat şi au avut nevoie de intervenţia medicilor.

Mai exact, „chitaristul zburător”, cum i se mai spune lui Alberto Bolocan, a coborât scările scenei în fugă, pentru a ieşi în public cu chitara. Din păcate însă, s-a lovit de nişte cioturi de stâlpi proaspăt tăiaţi, înalţi de 30 de centimetri. Şi asta din cauza lipsei de lumină din acea zonă, informează Libertatea.ro.

Talisman cu ghinion: Războiul dintre Alin Oprea şi Tavi Colen continuă

Deşi s-a rănit serios la tibie, chitaristul a dus la bun sfârşit concertul care a durat nu mai puţin de trei ore. Abia după bis a mers la Ambulanţă şi a cerut ajutor.

În timpul acestui concert, nu doar Alberto Bolocan a avut de suferit de pe urma cioturilor, ci şi omul de bază din echipa tehnică s-a tăiat tot în zona tibiei, dar mult mai grav decât chitaristul, iar în cazul lui medicii au decis să-l transporte la spital.

Citeşte şi  Alin Oprea din trupa Talisman, implicat într-un accident rutier