Situaţie uluitoare în Vaslui la BACALAUREAT. Elevă ghinionistă în vară, prima în toamnă pe tot judeţul

O eleva din Bârlad a reusit să ia în cea de-a doua sesiune de Bacalaureat cea mai mare medie pe judet. Raluca Ioana Vîlcu a picat examenul în vară din cauza unui somn profund. Fata a întârziat la proba de la limba română pentru că s-a trezit la 10.00 şi n-a mai fost primită în sala de examen.

RomaniaTV.net
03 sept. 2015, 11:09
Situaţie uluitoare în Vaslui la BACALAUREAT. Elevă ghinionistă în vară, prima în toamnă pe tot judeţul

Raluca Ioana Vîlcu, elevă merituasă a Colegiului National „Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad, a luat în sesiunea din vară a examenului de bacalaureat nota 8,4 la matematică, 8,95 la anatomie, iar la teza de la limba română nu s-a prezentat. Potrivit vremeanoua.ro, prof. Viorica Alexandrescu, fosta dirigintă a Ralucăi, a explicat cum fata a întârziat la examen pentru că nu a auzit ceasul deşteptător şi n-a mai putut intra în sală.

„Dintotdeauna Raluca a avut o problemă cu trezitul dimineata. A fost un copil foarte destept, foarte bun la învătăturã, dar asta este meteahna ei: nu aude ceasul dimineata. Asa s-a întâmplat la teza de la română: s-a sculat la 10.00, iar examenul începuse la 9.00. Asa că s-a resemnat si acum a arătat că nu a fost un copil problemă, ci chiar unul foarte bun. Sunt mândră că s-a calificat prima pe judet”, a spus prof. Viorica Alexandrescu.

În cea de-a doua sesiune, vasluianca a reuşit să ia la limba română nota 8,7 reusit astfel să obţină media 8.68.

Acum, Raluca a si plecat în Italia la mama ei, unde vrea să stea un an pentru a învăta limba si apoi să intre la o universitate din această tară. Fata a absolvit Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” cu media aproape 9.00, la specializarea Stiintele Naturii.