Situaţii în care n-ai nevoie de preludiu

Sexul fără preludiu se întâmplă de obicei atunci când nici n-apuci bine să intri pe uşă şi te trezeşti cu hainele smulse, cu cravata aruncată pe lustră şi pantofii pe şifonier. Şi în ciuda faptului că ştim cât se vehiculează importanţa preludiului la femei, iată că mai sunt şi excepţii care… confirmă regula, poate.

RomaniaTV.net
25 sept. 2012, 18:58
Situaţii în care n-ai nevoie de preludiu

Aţi ieşit împreună şi v-aţi simţit minunat. V-a plăcut mult să dansaţi prin cluburi, să beţi câte un păhărel, ba chiar două sau trei sau câte or fi fost, sau dacă cumva faci parte din clubul-bărbaţilor-care-nu-dansează, înseamnă că ai stat la masă, uitându-te fix la ea cum se unduieşte pe diverse ritmuri. Oricum ar fi fost, cert e că totul a fost foarte sexy şi excitant, aşa că, odată ajunşi în faţa uşii… cine mai are nevoie de preludiu, când mai mult ca sigur că amândoi nu vă gândiţi decât la sex?!

Sexul de bun venit

Fie că ai fost plecat într-o deplasare de serviciu sau a trebuit să lipseşti câteva zile fiindcă poate ţi-ai însoţit părinţii undeva, în toată această perioadă cât aţi fost despărţiţi libidoul a crescut de ambele părţi, aşa că e clar că acesta a fost preludiul. Iar la reîntoarcerea ta… hainele au zburat şi s-a întâmplat.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilo.ro.