Slăbeşte 6 kilograme în 10 zile

Susținătorii detoxifierii cred că este bine să ții de câteva ori pe an câte o astfel de dietă. pentru a elimina toxinele. Mare atenție, însă, acestea nu trebuie să implice condiții de repaus alimentar, dieta hardcore sau o grămadă de piureuri și sucuri greu de ingerat, chiar dacă vrei să scapi și de kilogramele în plus.

RomaniaTV.net
21 apr. 2016, 12:33
Slăbeşte 6 kilograme în 10 zile

Potrivit nutriționistului Sarah Brewer, o dietă de detoxifiere nu trebuie să fie drastică pentru a avea rezultate în pierderea în greutate și furnizarea de energie.

Dieta de zece zile te va ajuta să scapi de 6 kilograme, fără prea mari eforturi.Pașii obligatorii ai dietei:Sarah Brewer dezvăluie cei trei pași ai unei diete sigure. Ea încurajează consumul de fructe proaspete, legume, leguminoase, cereale integrale și surse de proteine slabe – cum ar fi boabele de soia, năut și linte. În cazul în care vrei să mănânci carne, alege pește slab, fără piele.

De asemenea, este indicat să bei cât mai multă apă, ceai, sucuri și piureuri. Iar în final nu uita de suplimente, precum probioticele și antioxidanți.Ce trebuie să evițiCeea ce nu mânânci este la fel de important ca și ceea ce consumi. Cofeina este complet interzisă în această cură.

Citeşte şi  Cele mai bune sucuri pentru dietă

La fel și adaosul de sare, îndulcitori artificiali și alcool. Dacă bei mai mult de trei cafele pe zi, lasă să treacă cel puțin o săptămână de la eliminarea ei, până la începerea dietei, pentru a evita simptomele de sevraj, cum ar fi durerile de cap, nervozitatea si iritabilitatea.

Ziua 1

Micul dejun: o jumătate de mango tocat cu 150 de grame de iaurt simplu, degresat. Masa de prânz: o salată cu muguri de pin, 1 lingură de parmezan ras și o felie de pâine graham. Iar ca desert, ia o portocală. Cina: Sardine proaspete la grătar, cu un cartof dulce copt, mediu, broccoli și felii de lămâie, plus o salată de fructe proaspete.

Ziua 2

Micul dejun: Un bol de afine, 1 felie de pâine prăjită din făină integrală, unsă cu puțin unt, mai slab.Masa de prânz: Un ardei tocat, morcovi și castraveți, cu 2 lingurițe de humus și grisine cu semințe de susan. În plus, ai voie să mănânci și o banană. Cina: Un piept de pui mic cu legume (morcov, spanac, ardei, porumb dulce), călite cu 2 linguri de ulei de măsline. Ca gustare ai voie 4 pătrățele de ciocolată neagră.

Citeşte şi  12 este cifra magică pentru siluetă. Cât trebuie să ţii dietă pentru a scăpa DEFINITIV de kilogramele în plus

Ziua 3

Micul dejun: 5 linguri de cereal integrale, cu 125 ml lapte degresat și 6 prune. Masa de prânz: Salată de ton și avocado (6 frunze mari de salată, 1,5 roșii, castraveți, morcov ras, o jumătate de avocado, 50 g de ton în saramură) și 1 felie de pâine din multicereale. Cina: Piept de pui cu sos salsa, un cartof mic fiert și salată de ridichi, plus două fructe kiwi.

Ziua 4

Micul dejun: Shake de fructe cu nuci (200ml lapte, germeni de grâu, 100g de zmeură proaspătă sau congelată, 1 lingură miere, un pumn de nuci și 1 linguriță de unt de arahide). Masa de prânz: 2 cartofi medii, cu două linguri de fasole la conservă și sos de ardei iute, amestecat cu 2 lingurițe de porumb dulce. Cina: Curry de legume și orez brun, plus o felie de pepene.

Ziua 5

Micul dejun: 2 felii de pâine prăjită, două linguri de unt de arahide și un măr. Masa de prânz: 85g de guacamole, morcovi și țelină și 2 prăjituri de ovăz. Cina: piept de pui tocat cu 2 frigărui kebab, cu piper, ciuperci și ceapă, preparate la grătar. Se servește cu 3 linguri de cușcuș. Gustare: O mână mică de tortilla chips-uri cu guacamole.Următoarele cinci zile repeți dieta începând cu ziua 1.

Lupta cu pierderea kilogramelor este una dintre cele mai dificile sarcini, iar noi căutăm mereu cele mai eficiente modalități de a duce la capăt această luptă.

Această dietă cu ouă te va ajuta să piezi 10 kilograme într-o săptămână.